Afbeelding

Opening BioTech USA in Alexandrium Shopping Center!

Algemeen 43 keer gelezen

Rotterdam– Op maandag 19 april 2021 is BioTech USA geopend in Alexandrium Shopping Center te Rotterdam. Deze nieuwe winkel is een goede en gezonde toevoeging aan het winkelaanbod. 

BioTech USA is op maandag 19 april 2021 geopend in Alexandrium Shopping Center te Rotterdam. In onze hedendaagse wereld bestaat er steeds meer behoefte aan een esthetisch uiterlijk en een lang, volmaakt leven, waarin voedingssupplementen een belangrijke rol spelen. Met producten en adviezen biedt BioTech USA een alternatief aan degenen die iets aan hun uiterlijk willen doen: voor diegenen die willen afvallen, spiermassa willen opbouwen, meer willen presteren op legale wijze of gezonder willen worden.

De missie van BioTech USA is om een gezonde levensstijl te promoten en te ondersteunen. Ze geloven dat gezondheid het grootste geschenk van de wereld is.

Bij BioTech USA werken adviseur-verkopers die je niet alleen helpen bij jouw aankopen, maar ook gratis en op deskundige wijze advies geven. Bij BioTech USA ben je verzekerd van een persoonlijk advies op maat, zodat je het voedingssupplement mee naar huis kunt nemen dat het meest geschikt is en het best aansluit bij jouw leeftijd, gezondheid, doelen en geslacht. Vlak voor het begin van het nieuwe millennium begon alles. Sinds 1999 zijn de BioTech USA voedingssupplementen van premium kwaliteit beschikbaar voor kopers.

BioTech USA verkoopt zijn producten in 70 landen en is een toonaangevende deelnemer aan de markt van voedingssupplementen voor sporters.

Het brede assortiment van BioTech USA bevat 600 verschillende producten. Er wordt scherp toegezien op de omstandigheden van productie. Elk product wordt samengesteld uit veilige, dopingvrije en zorgvuldig uitgekozen ingrediënten. De locatie van de nieuwe BioTech USA winkel is Poolsterstraat 68, naast Flying Tiger in Alexandrium Shopping Center te Rotterdam. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Boa's mogen boetes uitdelen voor lichte verkeersovertredingen Nieuws 14 uur geleden
• De Van Brienenoordbrug.
Brandbrief Van Brienenoordbrug: 'Instortingsgevaar dreigt als niet snel ingegrepen wordt' Nieuws 14 uur geleden
• De eikenprocessierups.
Gemeente pakt eikenprocessierups aan met aaltjes Nieuws 23 apr, 15:55
Afbeelding
Familiehuis Schollevaar met als thema 'de Koning': samenkomst op 28 april Nieuws 23 apr, 14:53
Afbeelding
Koningsdag in Capelle en Kralingseveer: het volledige overzicht van activiteiten Nieuws 23 apr, 11:45
Afbeelding
Zonnebloemwedstrijd: welke Capellenaar heeft de hoogste? Nieuws 23 apr, 09:55
Afbeelding
Samen afval rapen (met smakelijke beloning na afloop) Nieuws 23 apr, 08:27
• Ewout Bückmann.
Ewout Bückmann zwaait af als voorzitter Adviesraad: 'Het team staat' Nieuws 22 apr, 16:35