Afbeelding
Aangeboden door rotterdamboot en toiletwagen.net

Wat te doen in Rotterdam met mooi weer?

Algemeen 41 keer gelezen

Met het mooie weer in aantocht, gaan we maar wat graag weer naar buiten. Helemaal in een stad, zoals Rotterdam is er genoeg te beleven, ondanks de maatregelen. Zo zijn er genoeg parkjes en mooie plekken in de stad die je kunt bezoeken. Ben je benieuwd naar wat je precies allemaal kunt ondernemen? Wij zetten in dit artikel graag een aantal suggesties voor je op een rij. Lees dus snel verder en kijk of er iets leuks bij zit! 

Bootje huren 

Rotterdam staat natuurlijk bekend als havenstad en de leuke watertjes die door en rondom de stad lopen. Het is dan ook erg leuk om een bootje te huren en deze wateren eens te gaan verkennen! Zo zie je de stad eens van een hele andere kant en zul je dingen zien je die nog nooit eerder zijn opgevallen. Zoek eens op bootverhuur Rotterdam en kijk welke routes je kunt varen. Zo is het erg leuk om te beginnen bij de Kralingse Plas en door te varen naar de Rottemeren. Als je zou willen, kun je zelfs helemaal doorvaren naar Capelle aan den IJssel. Neem een drankje en wat lekkers mee en je hebt een perfect dagje! 

Naar het park 

Er zijn veel parkjes te vinden in Rotterdam. Denk maar aan het Kralingse Bos, maar ook het Vroesenpark of het Euromastpark. Elk parkje heeft wel een eigen stijl en gezelligheid. Zo wordt in het Vroesenpark vaak gebarbecued, kun je in het Kralingse Bos heerlijk op een kleedje liggen langs het water en vind je in het Euromastpark vooral veel sporters. Uiteraard kun je in deze parkjes ook heel leuk wandelen en ergens iets te drinken halen. Erg gezellig dus om met een groepje vrienden naartoe te gaan! Verder zijn de parken voorzien van toiletwagen verhuur, dus hoef je je geen zorgen te maken dat je tussendoor niet naar het toilet kan. 

Het centrum 

Als je wat meer van drukte en gezelligheid houdt, is het centrum een perfecte plek om doorheen te lopen! Hier vind je de markt op dinsdag en zaterdag en kun je bij diverse horecagelegenheden eten en drinken afhalen. Zo kun je dus een leuk rondje lopen door het centrum en tussendoor een lekker koffietje en een broodje scoren. Hiernaast zie je ook nog eens de nieuwe Coolsingel. Deze is sinds kort helemaal verbouwd en vormt het hart van het centrum!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Sparta opende de 20-overs competitie met thuisduels.
Sparta Cricket beleeft 'prima start' en richt vizier op play-offs Sport 6 uur geleden
Afbeelding
Column - Overal subsidies aanvragen Nieuws 23 uur geleden
• Lara, Elin, Eva, Yanou en Anouk met het schild van de winnaars
Gidsen van Scouting Hendrik van Halewijn winnen regionale wedstrijd Nieuws gisteren
Afbeelding
Capelse Liza doet voor het goede doel mee aan zware Muskathlon in Colombia Nieuws 24 apr, 11:50
Afbeelding
Boa's mogen boetes uitdelen voor lichte verkeersovertredingen Nieuws 24 apr, 09:46
• De Van Brienenoordbrug.
Brandbrief Van Brienenoordbrug: 'Instortingsgevaar dreigt als niet snel ingegrepen wordt' Nieuws 24 apr, 09:06
• De eikenprocessierups.
Gemeente pakt eikenprocessierups aan met aaltjes Nieuws 23 apr, 15:55
Afbeelding
Familiehuis Schollevaar met als thema 'de Koning': samenkomst op 28 april Nieuws 23 apr, 14:53