Afbeelding
Aangeboden door brunott en de kruidenbaron

De leukste Moederdag cadeaus!

Algemeen 73 keer gelezen

Het is bijna Moederdag, wat betekent dat we de moeders lekker gaan verwennen! Vroeger vond je het als kind leuk om je moeder te verrassen met een prachtige tekening en een ontbijt op bed. Soms volgde er een klein cadeau of nog iets leuks in de middag. Hoe ouder je wordt, hoe meer je ziet dat hier verandering in komt. De een vindt het ontzettend leuk om ieder jaar hetzelfde te doen en de ander houdt wel van extra dingen regelen. Lees snel verder wat de leukste Moederdag cadeaus zijn voor jouw moeder!

  1. Een dagje weg met de familie 

Moeders vinden het ontzettend leuk wanneer er kleine verrassingen worden geregeld door het gezin. Even in de watten gelegd worden en niet zelf alle verantwoordelijkheid op zich nemen. Een dagje weg met het gezin is natuurlijk super leuk! Je kunt een lijst maken met alle leuke plekken waar je moeder graag komt. Je kunt er ook voor kiezen een weekend weg te gaan of voor je moeder een weekendje weg boeken met haar vriendinnen. In beide gevallen kun je rekenen op een leuke reactie!

  1. Tijdloos item als cadeau

Ben je al iets ouder en is je budget groter geworden? Dan kun je je moeder ook verrassen met een mooi sieraad van bijvoorbeeld Juwelier Capelle. Een sieraad is een tijdloos item en kan doorgegeven worden aan kinderen en kleinkinderen. Ook is iedereen blij wanneer hij of zij een sieraad krijgt, dus weet je zeker dat je altijd goed zit! 

  1. Vragen naar een verlanglijst

Heeft je moeder een verlanglijst of heb je zelf een lijst gemaakt voor haar (na het subtiel vragen stellen natuurlijk)? Dan kun je het lijstje afgaan en kijken wat zij leuk vindt. Denk bijvoorbeeld aan online kruiden kopen voor bepaalde gerechten die ze al langer zoekt. Of misschien een paar nieuwe boeken van haar favoriete schrijven. Het kan van alles zijn. Jij kent je moeder als geen ander en je weet precies wat zij nog mist! 

  1. Help! Ik kan niet kiezen

Soms komt het ook voor dat je niet kunt kiezen tussen een aantal cadeaus. Je kunt dan ook een aantal opties voorstellen en je moeder laten kiezen. Dit is vaak handig als je een weekendje weg wilt boeken. De opties die je aanbiedt zullen dan ook binnen je budget passen, dus maakt het niet uit wat je moeder uiteindelijk kiest. Dit maakt het voor jou makkelijker en voor haar leuker omdat je zeker weet dat ze dat wilt!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Zonnebloemwedstrijd: welke Capellenaar heeft de hoogste? Nieuws 15 uur geleden
Afbeelding
Samen afval rapen (met smakelijke beloning na afloop) Nieuws 16 uur geleden
• Ewout Bückmann.
Ewout Bückmann zwaait af als voorzitter Adviesraad: 'Het team staat' Nieuws 22 apr, 16:35
• De speurtocht leidt ook langs de houten kunstwerken.
Lentespeurtocht in het Schollebos Nieuws 22 apr, 13:06
• Pianist Roderigo Robles de Medina.
Gruppman Ensemble speelt Surinaamse muziek in Van Cappellenhuis Nieuws 22 apr, 10:33
Afbeelding
Werk aan fietspad Algerabrug: één helft blijft open Nieuws 22 apr, 08:07
Afbeelding
UPDATE - Stroomstoring Schollevaar opgelost Nieuws 21 apr, 11:13
• Speldje als erkenning voor Zeker Digitaal.
Stichting Leergeld kiest ambassadeur als erkenning voor hulp Nieuws 21 apr, 10:00