<p>Kasper van Kooten.</p>

Kasper van Kooten.

(Foto: PR Isala Theater)

Elke maand voorstelling Kasper van Kooten online

  •   keer gelezen

Capelle - Acteur en cabaretier Kasper van Kooten is al vele jaren vaste gast in het Isala Theater. Hij is onder anderen bekend van zijn vele theatervoorstellingen en bij het grotere publiek van televisieseries als All Stars. Tot nu toe is hij alleen te zien geweest in de theaters. Nu brengt hij iedere maand één complete theatershow op Spotify (alleen audio) en verschijnt de show op zijn eigen YouTube kanaal. En dat voor tien maanden lang!


Al jaren is hij een vast gezicht in de programmering van het Isala Theater en heeft het publiek kunnen genieten van zijn inmiddels tien voorstellingen. Kasper van Kooten, zoon van Kees van Kooten, drummer van hits van onder anderen Acda en de Munnik, stemimitator, grappenmaker en schrijver, heeft slechts één doel: om zelfs de meest chagrijnige bezoeker, kijker of luisteraar een mooie beleving te bezorgen.

Nooit eerder is één van zijn voorstellingen online te zien geweest, vanaf nu is dat anders. Iedere maand komt er een show online op Spotify en zijn eigen YouTube kanaal. In april is zijn debuutvoorstelling Lijfspreuk uit 2004 online geplaatst. Deze maand kan het publiek kijken en luisteren naar Geestdrift, zijn tweede voorstelling uit 2006.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten