Maak kans op een Rotterdams kookboek!
Algemeen
33
keer gelezen
Capelle - Rotterdammers zijn geen mietjes. Ja toch, niet dan? Haagse bluf? Vergeet het maar. Utrechtse theerandjes? Dacht het niet. En van de manier waarop ze in 020 haring eten, moeten Rotterdammers echt niets weten. Het is niet vreemd dus dat de Kapsalon alleen maar in Rotterdam kon ontstaan. Of dat uierbrood (aka ‘broodje koeientiet’) alleen daar nog wordt gegeten. Maar we kennen ook nog het bloedbroodje, het Rotterdammertje (worstje), krotenmosterd, het bekende bakkie pleur en de Rotterdamse harde fluit. Deze en nog veel meer lekkernijen uit Rotterdam en omgeving vind je in het Kookboek van Rotterdam.
Maak kans!
Het Kookboek van Rotterdam is een nostalgisch geïllustreerd boek met recepten en verhalen uit het Rotterdamse en de regio. Het is vorige week verschenen. Wij mogen drie exemplaren weggeven aan onze lezers. Wil je kans maken? Stuur dan een mail naar redactie.ijl@dpgmedia.nl en vertel ons wat jouw favoriete Rotterdamse gerecht is!
Deze winactie is afgelopen.