Inloophuis de IJssel gaat weer open per 1 juni

Algemeen 46 keer gelezen

Capelle - Wat een goed nieuws van Inloophuis de IJssel: ‘Na een lange tijd van sluiting in verband met corona kunnen we doorgaan met de versoepelingen. De deur van Inloophuis de IJssel de ontmoetingsplaats voor kankerpatiënten in de regio stond inmiddels al op een kier. Voetmassage, algemene massage en ritmische inwrijvingen konden al in het Inloophuis plaats vinden. (De groepsactiviteiten waren nog online). Maar inmiddels is duidelijk dat de deuren per 1 juni a.s. weer helemaal open mogen wij hebben dan ook een mooi divers activiteitenprogramma samen kunnen stellen.

Natuurlijk is de coronacrisis niet zomaar voorbij, maar we zijn door de versoepelde maatregelen wel in staat om ons activiteitenprogramma aan te bieden voor kleine groepen met inachtneming van de RIVM -richtlijnen. De doelgroep van Inloophuis De IJssel is en blijft een hele kwetsbare groep, maar wij merken uit de contacten dat velen van onze bezoekers het juist zo fijn vinden als ze weer in contact met lotgenoten kunnen komen en kunnen deelnemen aan één van onze activiteiten.

Onze gastvrouwen en gastheren zien er naar uit om u weer te mogen verwelkomen! De vestiging in Capelle is open vanaf 2 juni, De vestiging in Krimpen is weer open vanaf 10 juni. Ons volledig activiteitenaanbod vindt u op onze website www.inloophuis.nl/agenda.

Maar er is meer!! In de maanden juni - juli -augustus starten wij ook op dinsdag - woensdag en donderdag voor kankerpatiënten een Zomerschool. Tijdens de zomer gaan mensen die geraakt zijn door kanker vaak niet op vakantie. En zeker deze zomer zal dat het geval zijn! Inloophuis de IJssel organiseert daarom deze Zomerschool. Lekker ontspannen, bewegen en creatief bezig zijn of gewoon een goed gesprek, heerlijk buiten. Hoe fijn is dat!

Wees welkom, in ons Inloophuis! Aanmelden voor een activiteit via www.inloophuisdeijssel.nl of mail naar info@inloophuisdeijssel.nl of bel ons 010-7370069.

Bij het Inloophuis de IJssel kun je in een ongedwongen sfeer terecht voor een luisterend oor, lotgenotencontact, informatie en activiteiten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Thomas Hardie met de plannen voor het groene schoolplein.
Groen plein voor basisschool Pieter Bas dankzij subsidie: 'Hopen dat buurt mee kan genieten' Nieuws 21 uur geleden
Afbeelding
Brandweer blust woningbrand aan Paganinistraat 112 23 uur geleden
• Flyer Herfst in Schoorl
Nieuw Capels Toneel speelt voorstelling 'Herfst in Schoorl' Theater 28 mrt, 11:56
Afbeelding
'Geldezels' melden zich op politiebureau Capelle: passende maatregel opgelegd Nieuws 28 mrt, 08:55
Afbeelding
Kinderbingo bij Rollebollebos op 7 april Nieuws 27 mrt, 18:50
Afbeelding
Verdachte (47) van drugshandel aangehouden in Capelle 112 27 mrt, 17:02
Afbeelding
Matig slagingspercentage voor inbrekers in Capelle Nieuws 27 mrt, 13:42
Afbeelding
Column - Mensen uit hun isolement halen met sport Nieuws 27 mrt, 11:24