Werkcoach Ella Siegers met cliënt.
Werkcoach Ella Siegers met cliënt. Foto: Welzijn Capelle

Sollicitatiewinkel in Huis van de Wijk Schollevaar

25 jun, 12:09 Algemeen 1 keer gelezen

Capelle - Solliciteren is niet ieders hobby. Zeker als je al langer werk zoekt, of wat afstand hebt tot de arbeidsmarkt. Maar als je werk wilt, moet het gewoon. Binnenkort start in Huis van de Wijk Schollevaar de Sollicitatiewinkel. Speciaal voor mensen die een traject volgen bij de werkcoach van Welzijn Capelle. 

Werkcoach Ella Siegers: “Mensen die werk zoeken maar geen uitkering hebben, worden regelmatig naar mij verwezen. Om samen te kijken naar hun talenten, naar wat ze echt willen, en voor ondersteuning bij het zoeken naar een betaalde baan. Als ze sollicitatiebrieven schrijven niet zo makkelijk vinden, kunnen ze daar in de Sollicitatiewinkel hulp bij krijgen.”

Op donderdag 8 juli gaat de wekelijkse Sollicitatiewinkel van start. Vrijwilligers Mandy en Elaha ondersteunen de werkcoach bij de activiteiten van de Sollicitatiewinkel. Zij hebben veel professionele ervaring met communicatie en schrijven. Mandy: “Behalve bij brieven, kunnen we natuurlijk ook helpen om een LinkedIn-profiel te maken. Of een cv.” Elaha: “Als het nodig is, kunnen we zelfs helpen zoeken naar geschikte vacatures. Bijvoorbeeld voor mensen die thuis geen computer hebben. Zo helpen we weer meer mensen richting werk. We hebben er zin in!”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding
Beginnerscursus bridge begint in september Algemeen 9 uur geleden
Afbeelding
Wandeling met lunch in Oostgaarde Algemeen gisteren
Afbeelding
Schenkel Jaarmarkt terug van weggeweest Algemeen 11 aug, 16:00
Afbeelding
Spreekuur maatschappelijk werker in Oostgaarde Algemeen 11 aug, 14:00
Afbeelding
HC Capelle op zoek naar trainers Algemeen 11 aug, 11:30
Afbeelding
Yoga in de Roo van Capelle Algemeen 11 aug, 09:10
Afbeelding
Tekensessie bij KinderLab Schenkel Algemeen 10 aug, 20:00
Afbeelding
Zomerspeelfeest bij Rollebollebos Algemeen 10 aug, 18:30