<p><em>Werkcoach Ella Siegers met cli&euml;nt.</em><br><br></p>

Werkcoach Ella Siegers met cliënt.

(Foto: Welzijn Capelle )

Sollicitatiewinkel in Huis van de Wijk Schollevaar

  •   keer gelezen

Capelle - Solliciteren is niet ieders hobby. Zeker als je al langer werk zoekt, of wat afstand hebt tot de arbeidsmarkt. Maar als je werk wilt, moet het gewoon. Binnenkort start in Huis van de Wijk Schollevaar de Sollicitatiewinkel. Speciaal voor mensen die een traject volgen bij de werkcoach van Welzijn Capelle. 


Werkcoach Ella Siegers: “Mensen die werk zoeken maar geen uitkering hebben, worden regelmatig naar mij verwezen. Om samen te kijken naar hun talenten, naar wat ze echt willen, en voor ondersteuning bij het zoeken naar een betaalde baan. Als ze sollicitatiebrieven schrijven niet zo makkelijk vinden, kunnen ze daar in de Sollicitatiewinkel hulp bij krijgen.”

Op donderdag 8 juli gaat de wekelijkse Sollicitatiewinkel van start. Vrijwilligers Mandy en Elaha ondersteunen de werkcoach bij de activiteiten van de Sollicitatiewinkel. Zij hebben veel professionele ervaring met communicatie en schrijven. Mandy: “Behalve bij brieven, kunnen we natuurlijk ook helpen om een LinkedIn-profiel te maken. Of een cv.” Elaha: “Als het nodig is, kunnen we zelfs helpen zoeken naar geschikte vacatures. Bijvoorbeeld voor mensen die thuis geen computer hebben. Zo helpen we weer meer mensen richting werk. We hebben er zin in!”

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten