Afbeelding

De Zellingen zoekt vrijwilligers!

Algemeen 45 keer gelezen

Capelle - De Zellingen heeft diverse vrijwilligersvacatures bij de Dagactiviteiten. Zo zijn er vrijwilligers nodig voor het vervoer, voor de duofiets, voor het Samen Koken, Samen Eten, de tuin en voor diverse activiteiten.

Astrid Puts van De Zellingen: ‘We zoeken enthousiaste en gemotiveerde vrijwilligers die iets willen betekenen voor de ouder wordende mens, mensen met dementie en mensen met een beperking als gevolg van hersenletsel. Voor de vrijdag zijn we dringend op zoek naar een vrijwilliger vervoer. Je verzorgt dan met de bus van de Zellingen het vervoer van cliënten van huis naar de dagactiviteiten. Als vrijwilliger Duofiets (voor dinsdag) fiets je gezellig samen met een cliënt een rondje door Capelle. Voor de zaterdag zijn we op zoek naar ondersteuning bij het Samen Koken, Samen Eten. En tot slot kunnen we ook nog vrijwilligers gebruiken die het leuk vinden om met cliënten spellen te doen, te wandelen, in gesprek te gaan en/of taalactiviteiten te ondernemen.’

De Dagactiviteiten van de Zellingen heeft diverse locaties in Krimpen en Capelle aan den IJssel en Zuidplas en zijn dagelijks geopend. De activiteiten zijn gericht op het behouden of verbeteren van vaardigheden en het bezorgen van een zinvolle en gezellige dag. Zo worden activiteiten aangeboden als herstelgerichte training van lichamelijke en geestelijke functies, aangepaste beweegactiviteiten, gezonde maaltijden of gesprekken.

Wil je ook wel vrijwilliger worden, neem dan contact op met Astrid Puts, Coördinator Vrijwilligerswerk via astrid.winters@zellingen.nl of 06 30 90 42 81.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Flyer Herfst in Schoorl
Nieuw Capels Toneel speelt voorstelling 'Herfst in Schoorl' Theater 19 uur geleden
Afbeelding
'Geldezels' melden zich op politiebureau Capelle: passende maatregel opgelegd Nieuws 22 uur geleden
Afbeelding
Kinderbingo bij Rollebollebos op 7 april Nieuws 27 mrt, 18:50
Afbeelding
Verdachte (47) van drugshandel aangehouden in Capelle 112 27 mrt, 17:02
Afbeelding
Matig slagingspercentage voor inbrekers in Capelle Nieuws 27 mrt, 13:42
Afbeelding
Column - Mensen uit hun isolement halen met sport Nieuws 27 mrt, 11:24
null
SVS legt basis voor seizoen 2024-2025 met contractverlengingen Sport 27 mrt, 09:02
Afbeelding
Geen vast bedrag vanuit gemeente bij humanitaire rampen Nieuws 26 mrt, 19:15