Foto: Laurens van Heerde
winactie

Win kaarten voor Bounce Valley Rotterdam!

  •   keer gelezen

Capelle - Yes, er mag steeds meer. Ook Bounce Valley Rotterdam is inmiddels weer open. De eerste gasten hebben alweer kunnen bouncen op het grootste luchtkussen van het land. Bounce Valley is het grootste Airpark van Nederland. Het Airpark van 1500m2 meter bestaat uit allerlei elementen zoals de obstacle run, wipe-out en last man standing. 


Het Airpark is gebouwd voor zowel kinderen als volwassenen. “Tijdens het ontwerpen hielden we constant in ons hoofd dat het grootste Airpark van Nederland voor iedereen leuk moet zijn. Of iemand van 12 of 42 nou rustig wilt bouncen of dat iemand van actie houdt; er is voor iedereen wat te doen. Ook is er zat ruimte om ‘tricksprongen’ te doen,” aldus eigenaar Guus van Loenen. Om te zorgen dat ook jongere kinderen kunnen bouncen zonder dat ze veel oudere kinderen tegenkomen, zijn er speciale mini-bounce uren beschikbaar. 

Bounce Valley is te vinden op de Lylantse Baan 3 in Capelle aan den IJssel. Het Airpark beschikt over horeca, kluisjes en comfortabele zitplekken. Alle informatie en openingstijden staan op www.bouncevalley.nl. Bounce Valley Rotterdam raadt tijdig reserveren aan.

Win vrijkaarten!

De IJssel en Lekstreek mag vijf sets van twee vrijkaarten voor een uur weggeven aan de lezers. Wil je kans maken? Stuur dan een mail naar redactie.ijl@dpgmedia.nl. De winnaars krijgen persoonlijk bericht. 

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten