Foto:

Intratuin Zevenhuizen schenkt plezier in de tuin!

  •   keer gelezen


Regio - Cliënten en medewerkers van acht Gemiva-locaties in de regio kunnen van hun tuin genieten op een loungeset die ze onverwacht kregen van Intratuin Zevenhuizen. “Vorige week werden we gebeld met het nieuws dat er prachtige loungesets voor ons beschikbaar waren. Daar zeggen we natuurlijk geen nee tegen”, vertelt Monique Rook, medewerker van activiteitencentrum De Schakel, via wie dit geweldige aanbod binnenkwam.


“Geen seconde heb ik moeten nadenken toen ik deze loungesets mocht schenken”, aldus Jan Duijndam, bedrijfsleider Intratuin Zevenhuizen. “Want zeg nou zelf, niets zo mooi als de blije gezichten van de bewoners!”

De tuinsets gingen naar locaties in de regio rond de schenkende vestiging van Intratuin, namelijk logeerhuis Meander (Gouda), activiteitencentrum De Schakel (Moordrecht), woonlocatie Land voor Water (Moordrecht), activiteitencentrum IJsselhage (Nieuwekerk aan den IJssel), activiteitencentrum De Schalm (Rotterdam), kinderboerderij De Weidemolen (Zoetermeer), boerderij De Buitenkans (Hazerswoude-Dorp) en woonlocatie Het Hof (Nootdorp).

Hij zit heerlijk!

Monique: “Toen Intratuin de set bezorgd had, hebben we hem samen met de cliënten uitgepakt, in elkaar gezet en hem een mooie plek in de tuin gegeven. Daarna hebben we hem natuurlijk geprobeerd, en we zijn tot de conclusie gekomen dat ‘ie heerlijk zit! We willen de Intratuin Zevenhuizen nogmaals hartelijk danken voor deze gulle gift.” 

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten