<p>Bewoners van Oostgaarde die aan hun conditie willen werken, konden onlangs meedoen aan twee gratis lessen.</p>

Bewoners van Oostgaarde die aan hun conditie willen werken, konden onlangs meedoen aan twee gratis lessen.

(Foto: Welzijn Capelle)

Bewoners Oostgaarde worden lekker fit

  •   keer gelezen

Fit blijven in tijden van corona? Dat valt niet mee. In Oostgaarde sloegen de buurtcoach, het Wijkoverlegplatform en de sportclub hun handen ineen om dat makkelijker te maken. 


Ze organiseerden een gratis sportevenementje op de parkeerplaats van Huis van de Wijk Oostgaarde. Jong en oud deed mee. Bewoners van Oostgaarde die aan hun conditie willen werken, konden onlangs meedoen aan twee gratis lessen van Lavignia Vlug van Fitclub24Oostgaarde. Zo kon Oostgaarde kennismaken met de nieuwe bootcamplessen van de sportclub. 

De twee lessen waren een groot succes. Deelnemers van alle leeftijden sportten samen, ieder op eigen niveau. Ze gebruikten materiaal van de sportclub, maar ze maakten ook creatief gebruik van wat er op de parkeerplaats te vinden was: een betonnen richel, tralies van de fietsenstalling... Na afloop kregen de deelnemers nog een drinkfles mee. Buurtcoach Astrid Keerveld: “Hartstikke leuk dat dit soort dingen gebeuren. Wij van Welzijn Capelle vinden het natuurlijk ook alleen maar goed als mensen meer bewegen!”

Bekijk het programma van Fitclub24oostgaarde op hun Facebook- of Instagrampagina. Huis van de Wijk Oostgaarde is weer aan het opstarten na de versoepeling van de coronamaatregels en zoekt een gastheer of gastvrouw en vrijwilligers. Meer info: capelledoet.nl, 06-34869710 of a.keerveld@welzijncapelle.nu.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten