Bewoners van Oostgaarde die aan hun conditie willen werken, konden onlangs meedoen aan twee gratis lessen.
Bewoners van Oostgaarde die aan hun conditie willen werken, konden onlangs meedoen aan twee gratis lessen. Foto: Welzijn Capelle

Bewoners Oostgaarde worden lekker fit

19 jul, 13:28 Algemeen 48 keer gelezen

Fit blijven in tijden van corona? Dat valt niet mee. In Oostgaarde sloegen de buurtcoach, het Wijkoverlegplatform en de sportclub hun handen ineen om dat makkelijker te maken. 

Ze organiseerden een gratis sportevenementje op de parkeerplaats van Huis van de Wijk Oostgaarde. Jong en oud deed mee. Bewoners van Oostgaarde die aan hun conditie willen werken, konden onlangs meedoen aan twee gratis lessen van Lavignia Vlug van Fitclub24Oostgaarde. Zo kon Oostgaarde kennismaken met de nieuwe bootcamplessen van de sportclub. 

De twee lessen waren een groot succes. Deelnemers van alle leeftijden sportten samen, ieder op eigen niveau. Ze gebruikten materiaal van de sportclub, maar ze maakten ook creatief gebruik van wat er op de parkeerplaats te vinden was: een betonnen richel, tralies van de fietsenstalling... Na afloop kregen de deelnemers nog een drinkfles mee. Buurtcoach Astrid Keerveld: “Hartstikke leuk dat dit soort dingen gebeuren. Wij van Welzijn Capelle vinden het natuurlijk ook alleen maar goed als mensen meer bewegen!”

Bekijk het programma van Fitclub24oostgaarde op hun Facebook- of Instagrampagina. Huis van de Wijk Oostgaarde is weer aan het opstarten na de versoepeling van de coronamaatregels en zoekt een gastheer of gastvrouw en vrijwilligers. Meer info: capelledoet.nl, 06-34869710 of a.keerveld@welzijncapelle.nu.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding
Inschrijven Ronde van West nog steeds mogelijk Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
Repeteren voor swingende sing-in Algemeen 21 uur geleden
Afbeelding
Expositie Oekraïense kunstenares Marina Yasinevich in Rivium Kiosk Algemeen 7 aug, 12:00
Afbeelding
Watervallei niet drooggelegd; jonge bomen krijgen extra water Algemeen 5 aug, 16:00
Afbeelding
Steeds meer minibiebs in Capels straatbeeld Algemeen 5 aug, 13:30
Afbeelding
Leverancier van Havensteder getroffen door cyberaanval Algemeen 5 aug, 11:00
Afbeelding
Duo-fiets van de Roo onthuld Algemeen 5 aug, 09:15
Afbeelding
Goud voor Oud in de Rozenburcht Algemeen 4 aug, 17:05