<p>Luistertip: de podcast &#39;Marc-Marie (Huijbregts) & Aaf (Brandt Corstius) vinden iets&#39;</p>

Luistertip: de podcast 'Marc-Marie (Huijbregts) & Aaf (Brandt Corstius) vinden iets'

(Foto: PR)

Schuif in het café gezellig aan bij twee grappige vrienden

  •   keer gelezen

Nog even geen livetheater, maar men hoeft zich tot september niet te vervelen. Het Isala deelt de hele zomer leuke thuisactiviteiten en -tips. Het bespreekbureau is tijdens deze periode niet bereikbaar, kaarten reserveren voor de voorstellingen kan makkelijk via de website.


Capelle - Even geen live theater? Niet getreurd. Natuurlijk geniet iedereen het liefste live van de magie van theater. Maar ook vanaf de bank, in het park of op het strand zijn tal van leuke voorstellingen te bekijken. Of beluister tijdens een wandeling naar een podcast. 

Podcast 

Het Isala theater heeft diverse tips op een rijtje gezet. Denk aan voorstellingen van verschillende cabaretiers die online beschikbaar zijn, of kijk samen met (klein)kinderen naar een leuke familiemusical. Bij het luisteren naar de podcast Marc-Marie (Huijbregts) & Aaf (Brandt Corstius) vinden iets voelt het bijna alsof je in een café aanschuift bij twee heel grappige vrienden. Leuk om naar te luisteren tijdens bijvoorbeeld een wandeling of gewoon lekker in bad.

Online 24 uur per dag

De komende tijd is het Isala niet fysiek of telefonisch bereikbaar. Vanaf dinsdag 31 augustus is het bespreekbureau weer open. Het is altijd mogelijk online kaarten te reserveren, dit kan nu reeds voor voorstellingen in september en oktober via www.isalatheater.nl. 

Kaartverkoop

Donderdag 2 september 12.00 uur begint de kaartverkoop voor voorstellingen voor de rest van het theaterseizoen. Het gehele theaterprogramma van het Isala is alvast te bekijken op de website. Nog een aantal weken en dan verwelkomen de medewerkers van het Isala de gasten weer met open armen. 

Zo is de eerste voorstelling van het seizoen, op zaterdag 18 september, van Nasrdin Dchar. Hij speelt zijn drie succesvolle solovoorstellingen op één avond. Zin om ook weer naar het theater te komen? Er zijn nog genoeg kaarten beschikbaar voor deze voorstelling en voor vele anderen.

Voor programma en kaartverkoop: www.isalatheater.nl. 

Thuistips van Isala

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten