Afbeelding

Dier van de week: Sam kijkt kat uit de boom

7 jul, 10:00 Algemeen 32 keer gelezen

Capelle - De IJssel en Lekstreek zet regelmatig een dier van Dierenopvangcentrum Krimpen aan den IJssel in de spotlights. Deze keer is dat Sam, een mooie en lieve jongen van bijna 5 jaar oud. Hij kijkt de kat uit de boom in het begin, in de opvang zit Sam graag boven op de krabpaal en zijn ideale nieuwe thuis beschikt ook over een paar hoge plekjes. Zodra wij binnen komen dan komt Sam gelijk naar ons toe en wil hij graag aandacht. Zijn grootste hobby is eten, hij is een enorm goede puzzelaar en weet elk verstopt snoepje en brokje te vinden.

Als Sam gewend is en zich thuis voelt speelt hij graag samen met zijn eigenaar. Kroelen vindt hij heel fijn en hij houdt van gezelligheid. Sam zit graag naast je op de bank en houdt ervan samen te chillen en te Netflixen. Sam wil graag een huis met allemaal open deuren, want hij vindt het erg prettig om overal bij te kunnen zijn ten alle tijden. Als hij iets eng vindt bijvoorbeeld bij visite, dan is het fijn als hij naar boven kan om te relaxen. Ook ‘s nachts kruipt hij graag bij je in bed.

Verder wil Sam in de toekomst gaan genieten van een fijne tuin. Hij kan helaas niet bij honden, kinderen of andere katten herplaatst worden. Sam is graag enig kind en opzoek naar een rustig thuis.
Je kunt Dierenopvangcentrum Krimpen aan den IJssel uitsluitend mailen, in verband met drukte wordt gevraagd niet te bellen. Het is niet mogelijk om zonder afspraak naar de katten te komen kijken. Mail naar krimpen@dierenbescherming.nl voor een vragenlijst.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding
Inschrijven Ronde van West nog steeds mogelijk Algemeen 18 uur geleden
Afbeelding
Repeteren voor swingende sing-in Algemeen 21 uur geleden
Afbeelding
Expositie Oekraïense kunstenares Marina Yasinevich in Rivium Kiosk Algemeen 7 aug, 12:00
Afbeelding
Watervallei niet drooggelegd; jonge bomen krijgen extra water Algemeen 5 aug, 16:00
Afbeelding
Steeds meer minibiebs in Capels straatbeeld Algemeen 5 aug, 13:30
Afbeelding
Leverancier van Havensteder getroffen door cyberaanval Algemeen 5 aug, 11:00
Afbeelding
Duo-fiets van de Roo onthuld Algemeen 5 aug, 09:15
Afbeelding
Goud voor Oud in de Rozenburcht Algemeen 4 aug, 17:05