Afbeelding

Sportweek in Schollevaar!

Algemeen 246 keer gelezen

Capelle - Binnenkort vindt voor de 16e keer de jaarlijkse sportweek in Capelle-Schollevaar plaats. Opnieuw staat er een enthousiast team sporters uit de Ontmoetingskerk klaar om op het sportveld aan het Louvre (achter de Sjalomschool) de activiteiten voor de kinderen te begeleiden.

Van maandag 19 juli tot vrijdag 23 juli worden elke middag, van 14.30 tot 16.30 uur, clinics gegeven voor kinderen van 5 t/m 12 jaar. Vooral voetbal- en volleybalclinics, maar ook andere sporten komen langs, aangevuld met sportieve spelletjes. Voorafgaand aan het sportprogramma zal in de Sjalomschool naast het sportveld een kinderprogramma worden gehouden (Vakantie Bijbel Club). Kinderen zijn voor beide programma’s welkom, maar ook één van beide is mogelijk.’s Avonds zijn jongeren van 13 t/m 18 jaar welkom om samen van 19.00 tot 21.00 uur te voetballen of volleyballen. Samen met het sportteam worden er dan partijtjes gespeeld. Verspreid over de dag wordt door het sportteam door middel van onder andere dramastukjes vertelt over het christelijke geloof.

De sportweek wordt vrijdagavond op het sportveld afgesloten met een buurtbarbecue voor alle kinderen, tieners, jongeren en hun ouders. Tijdens deze avond, die begint om 18.00 uur, is er voor de kinderen die mee hebben gedaan aan de sportweek nog een presentje. Kaartjes voor deze buurtbarbecue kosten € 2,- per persoon en kunnen in de loop van de week worden gekocht op het sportveld. Hou voor meer informatie onze website in de gaten.

Tijdens de week zelf zijn er aanvullende maatregelen van kracht om het voor iedereen veilig en gezellig te houden. Zo gelden o.a. de voorschriften van het RIVM. Kijk voor meer en/of actuele informatie op onze website: www.ontmoetingskerkonline.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Kinderbingo bij Rollebollebos op 7 april Nieuws 18 uur geleden
Afbeelding
Verdachte (47) van drugshandel aangehouden in Capelle 112 20 uur geleden
Afbeelding
Matig slagingspercentage voor inbrekers in Capelle Nieuws 23 uur geleden
Afbeelding
Column - Mensen uit hun isolement halen met sport Nieuws 27 mrt, 11:24
null
SVS legt basis voor seizoen 2024-2025 met contractverlengingen Sport 27 mrt, 09:02
Afbeelding
Geen vast bedrag vanuit gemeente bij humanitaire rampen Nieuws 26 mrt, 19:15
• Saviël Armand wil zich blijven ontwikkelen als zwemmer.
'Laatbloeier' Saviël Armand: zwemsprinter met stapsgewijze doelen Sport 26 mrt, 16:30
Afbeelding
Wisselstrook Algerabrug tijdelijk dicht van 26 op 27 maart Nieuws 26 mrt, 14:20