Logo ijsselenlekstreek.nl


De dames van Berend botje.
De dames van Berend botje.

Lidl Capelle geeft 1000 euro aan speel-o-theek Berend Botje

Capelle - Dinsdag 12 september ontving Maria Roelofsen namens de speel-o-theek Berend Botje een cheque van 1000 euro. Dit mooie bedrag is afkomstig van supermarkt Lidl die met alle 412 winkels in het land lokale initiatieven steunt. 

Speel-o-theek Berend Botje
"Berend Botje heeft hetzelfde concept als een bibliotheek, maar bij ons kunnen kinderen speelgoed lenen voor 3 weken. Wij willen heel graag dat kinderen uit gezinnen die bij de Voedselbank komen bij ons speelgoed kunnen lenen. In de herfstvakantie gaan we ook een spelletjesdag organiseren voor de kinderen!", aldus Maria Roelofsen. Supermarktmanager Kim overhandigde de cheque met veel plezier; "Onze klanten hebben massaal gehoor gegeven aan de Lidl helpt lokaal actie en laten weten wat Lidl in Capelle aan den IJssel kan betekenen. Het is geweldig om als plaatselijke supermarkt lokaal betrokken te zijn en de speel-o-theek te ondersteunen".

Lidl helpt lokaal
Lidl is dit jaar 20 jaar in Nederland. Met de actie Lidl helpt Lokaal bedankt de supermarkt haar klanten omdat ze al jaren voor de winkel kiezen. Alle winkels van Lidl doen mee, dit betekent dat er 412 keer 1000 euro beschikbaar is voor een goed initiatief in de buurt. Denk aan het opknappen van het speeltuintje, het organiseren van een sportieve activiteit voor kinderen, het verzorgen van een leuke dag voor ouderen of een opruimactie voor een schonere buurt. Als de buurtbewoners er blij van worden helpt Lidl graag een handje. 
 
 

Reageer als eerste


Shopbox