Logo ijsselenlekstreek.nl


Vrijdag 15 september kunnen kinderen en jongeren meedoen met de Open Lessen van het Jeugdtheaterhuis in Capelle aan den IJssel.
Vrijdag 15 september kunnen kinderen en jongeren meedoen met de Open Lessen van het Jeugdtheaterhuis in Capelle aan den IJssel.

Doe mee met de Open Lessen van het Jeugdtheaterhuis in Capelle

Capelle - De zomervakantie zit er op, hoog tijd voor het Jeugdtheaterhuis om haar deuren weer te openen voor kinderen en jongeren van 4 tot 21 jaar die willen toneelspelen, dansen en zingen, die nieuwe vrienden willen maken, maar vooral veel plezier willen hebben. De inschrijvingen voor de lessen zijn begonnen. Voor wie nog twijfelt; op alle leslocaties vinden er van 9 tot en met 20 september Open Lessen plaatst, waar je gratis aan kunt deelnemen.

Al meer dan 25 jaar is het Jeugdtheaterhuis een veilige thuishaven voor kinderen en jongeren die van toneelspelen, zingen en dansen houden, maar ook voor hen die net even dat beetje meer zelfvertrouwen nodig hebben en nieuwe vrienden willen maken.
Dat het Jeugdtheaterhuis ook een broedplaats is voor jong talent, hebben de afgelopen 25 jaar wel uitgewezen. Oud-leerlingen als Sigrid ten Napel, Hanna van Vliet, Robert de Hoog, Maaike Ouboter én Ronnie Flex zien we met enige regelmaat terug op het witte doek, toneel of op menig muziekfestival.


Speel, Zing en Dans!

Het lesaanbod van komend jaar is vernieuwd. Met 'OP TONEEL!' (toneellessen) of 'SPEEL, ZING en DANS' (musicallessen) biedt het Jeugdtheaterhuis aan kinderen en jongeren van 4 tot 21, van beginner tot gevorderde, van denker tot doener, een veelzijdige keuze.
Nieuwsgierig geworden? Vrijdag 15 september kunnen kinderen en jongeren meedoen met de Open Lessen in Capelle aan den IJssel. Deze dag kun je gratis meedoen en kennismaken met het Jeugdtheaterhuis!
Programma op vrijdag 15 september: 16.00 tot 16.30 uur: musical (kinderen van 4 tot 6 jaar), 16.45 tot 17.15 uur: toneel (kinderen van 4 tot 6 jaar), 16.45 tot 17.30 uur: musical (kinderen van 7 tot 12 jaar), 17.30 - 18.15 uur: toneel (kinderen van 7 tot 12 jaar), 19.00 tot 19.45 uur: toneel (voor jongeren vanaf 12 jaar).
De Open Lessen vinden plaats aan de Fluiterlaan 400 (boven het Isala Theater, ingang achterkant) in Capelle aan den IJssel. Bekijk het volledige nieuwe aanbod en de andere Open Lessen op de andere leslocaties op www.jeugdtheaterhuis.nl en meld je meteen aan!

Over het Jeugdtheaterhuis

Het Jeugdtheaterhuis stimuleert kinderen en jongeren om theater tot een zinvol deel van hun leven te maken, door het geven van lessen, het maken van voorstellingen en het ontwikkelen en organiseren van kunst educatieve projecten. Naast de afdeling in Capelle aan den IJssel, is het Jeugdtheaterhuis ook actief in Alphen aan den Rijn, Gouda Leiden, Maassluis én dit jaar ook in Vlaardingen.

Reageer als eerste


Shopbox