Logo ijsselenlekstreek.nl


Sim zoekt een erf waar hij op muizen kan jagen.
Sim zoekt een erf waar hij op muizen kan jagen.

Last van muizen? Dan is kater Sim de oplossing!

Krimpen aan den IJssel - Iedere week zet de IJssel en Lekstreek een asieldier van Dierenopvangcentrum Krimpen aan den IJssel in de spotlights. Deze keer is dat Sim.

Sim is een prachtige atletische cyperse gecastreerde kater van 4 jaar. Hij is opzoek naar veel vrijheid en blijheid. Wonen in een gewoon rijtjeshuis is niet besteed aan deze vrijbuiter. Sim is niet schuw, hij is juist erg sociaal, maar hij wil absoluut geen polonaise aan zijn lijf zolang er vier muren om hem heen zijn. Sim moet kunnen gaan en staan waar en wanneer hij wil en komt ook op zijn tijd genegenheid vragen bij zijn baasjes. Wij hopen door deze advertentie mensen te bereiken die landelijk wonen, de aanwezigheid en eigenzinnigheid van een kat op prijs stellen en een geweldige muizenjager zoeken.

Let op: Het is niet mogelijk om zonder afspraak naar deze katten te komen kijken. Dit om de rust van onze katten te bewaken en om teleurstelling te voorkomen. Om er zeker van te zijn dat jij en de katten een goede match zijn, nemen we graag de tijd om een uitgebreid en zorgvuldig kennismakingsgesprek met je te voeren. Wij verzoeken je om hiervoor een afspraak te maken door het sturen van een mail naar krimpen@dierenbescherming.nl. Geef in de mail een korte omschrijving van je woonsituatie, gezinssamenstelling en wat je zoekt in katten en de katten kan bieden. Vergeet ook niet te vermelden hoe wij jou het beste telefonisch kunnen bereiken.

Reageer als eerste


Shopbox