Logo ijsselenlekstreek.nl

Storm zoekt een rustig huisje om uit te waaien

Krimpen aan den IJssel - Iedere week zet de IJssel en Lekstreek een asieldier van Dierenopvangcentrum Krimpen aan den IJssel in de spotlights. Deze keer: ex-kater Storm.

Storm is een 14-jarige, witte, kruising maine coon ex-kater. Hij is zwervend op straat gevonden. Wij zoeken voor hem een rustig huishouden zonder jonge kinderen, honden of katten. Een huis met een tuin zou ideaal voor hem zijn. Aangezien Storm langharig is, zoeken we mensen die bekend zijn met de verzorging van langharige katten. Storm is een wat teruggetrokken lieverd, die moet wennen aan nieuwe situaties. Wanneer hij bekend is met zijn nieuwe situatie dan komt Storm zeker wel zijn kroel halen. Maar het is wel van belang rekening te houden met het wennen van Storm. Hij heeft echt wel even tijd nodig. Vermoedelijk heeft hij ook nogal wat meegemaakt.

Het is niet mogelijk om zonder afspraak naar deze kat te komen kijken. Dit om de rust van onze katten te bewaken en om teleurstelling te voorkomen. Om er zeker van te zijn dat jij en de kat een goede match zijn, nemen we graag de tijd voor een kennismakingsgesprek. Je kunt hiervoor een afspraak maken door te mailen naar krimpen@dierenbescherming.nl Geef in de mail een korte omschrijving van je woonsituatie, gezinssamenstelling en wat je zoekt in een kat en een kat kan bieden. Vergeet ook niet jouw telefoonnummer te vermelden.

Reageer als eerste
Meer berichten