Logo ijsselenlekstreek.nl


Kater Jip (7) heeft uitdaging nodig om mentaal en fysiek in topconditie te blijven.
Kater Jip (7) heeft uitdaging nodig om mentaal en fysiek in topconditie te blijven.

Dier van de week: de pientere en speelse Jip (7)

Krimpen aan den IJssel - Iedere week zet de IJssel en Lekstreek een asieldier van Dierenopvangcentrum Krimpen aan den IJssel in de spotlights. Deze keer: kater Jip.

Dit is Jip. Een grote kater van 7 jaar oud. Jip is erg pienter en heeft uitdagingen nodig om mentaal en fysiek in topconditie te blijven. Spelen met de hengel, puzzelen en snoepjes jagen vindt hij erg leuk! Na zo'n speelsessie draait hij graag om je heen om vervolgens heerlijk naast jou neer te ploffen op de bank. Jip is ook erg gesteld op zijn rust en houdt niet van soortgenoten of andere huisdieren. Jip kan dan echt diva gedrag laten zien als hij iets niet leuk vind, daarom zoeken we dan ook ervaren personeel voor Jip. Wel willen we voor hem een huis met afgezette tuin. Eentje waar Jip niet uit kan en andere katten niet naar binnen kunnen. Kortom, Jip is een lieve kater die ervaren gezelschap erg kan waarderen. Personeel dat hem zijn eigen ruimte geeft en het helemaal goed vindt dat Jip naar je toekomt wanneer hij daar zin in heeft!

Afspraak

Wil je Jip een keer ontmoeten? Maak dan een afspraak. Dit kan door het sturen van een mail naar krimpen@dierenbescherming.nl Geef in de mail een korte omschrijving van je woonsituatie, gezinssamenstelling en wat je zoekt in katten en de katten kan bieden. Vergeet ook niet duidelijk te vermelden hoe wij jou het beste telefonisch kunnen bereiken. Dank voor je begrip!

Reageer als eerste
Meer berichten