Logo ijsselenlekstreek.nl


De nacht van 8 groot feest

Capelle - Het jongerenwerk van Welzijn Capelle helpt jongeren graag bij het faciliteren van eigen initiatieven. Een traditie is het afscheidsfeest van de groepen 8 in Talenthouse Knop Op door leerlingen van basisschool De Fontein. Het feest 'De nacht van 8' was dit jaar een groot succes.

Acht weken lang heeft de werkgroep DNA, met leden uit zowel groep 8a en 8b van De Fontein, ijverig vergaderd. Zij wilden hun afscheidsfeest zo memorabel mogelijk maken. Vrijdag 30 juni was het dan eindelijk zo ver. De werkgroep beschikte over een groot netwerk van ouders en vrienden die hen graag wilden helpen. Vader Henry heeft twee uur lang gebarbecued, zodat iedereen zijn buikje vol kon eten. DJ Cor heeft de playlist van de beide groepen in elkaar gemixt. Michael zorgde naast zijn licht en laser show ook voor een heuse rookmachine.

Een nieuw avontuur
“Het was mooi te zien dat er naast dat er gedanst, gegeten en gespeeld werd, ook ruimte was voor emotie”, zegt jongerencoach Cedric Krolis. “Leerlingen gaven elkaar innige knuffels en lieten de tranen gaan. Langzaam maar zeker begon het besef in te zinken: na vandaag gaat het avontuur opnieuw beginnen! De eerste kennismaking, nieuwe klas en nieuwe docenten.” Cedric ziet de leerlingen graag terug in Knop.

Reageer als eerste
Meer berichten