Logo ijsselenlekstreek.nl


<p>De uitreiking van de kunstbon.&nbsp;</p>

De uitreiking van de kunstbon. 

Jolien wint de Capelse kunstbon 2021, gefeliciteerd!

Capelle - Van 29 mei tot en met 6 juni is de Kunst voor het Raam-route gehouden. Zestien kunstenaars van Kunstkring Capelle exposeerden voor hun raam een of meer kunstwerken. Gelukkig was het in die periode prachtig fietsweer, zodat veel mensen van de gelegenheid gebruik hebben gemaakt om Capelle en omgeving te verkennen en daarbij te genieten van de prachtige kunstwerken die te zien waren.

Alle bezoekers van de Kunst voor het Raamroute maakten kans op het winnen van een kunstbon ter waarde van € 200, beschikbaar gesteld door Kunstkring Capelle, te besteden bij een van de deelnemende kunstenaars. Iedere kunstenaar had een eigen code die te vinden was bij het kunstwerk voor het raam. De bezoeker die de meeste kunstenaars had bezocht en daar de code had opgeschreven maakte kans op het winnen van de kunstbon.

Jolien Huizer-Becker had door haar deelname aan Creatief Ouder Worden gehoord van de Kunst voor het Raam-route en vond dit een mooi avontuur. Zij bezocht alle kunstenaars, noteerde de juiste code en won daarmee de Kunstbon 2021. Van alle tentoongestelde kunstwerken was haar favoriet  “Come into my garden”  van Adriana Zoon. Jolien vond dit werk zo mooi dat zij besloot haar kunstbon te besteden aan de aanschaf van dit mozaïek.

Op 6 juli 2021 reikte Aat Scheepbouwer, secretaris van Kunstkring Capelle, in de Kunstuitleen de kunstbon uit en overhandigde Adriana Zoon het kunstwerk aan Jolien Huizer. Een mooie herinnering aan de Kunst voor het Raam-route!

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden