Logo ijsselenlekstreek.nl


Foto:

Misty van Dierenopvang Krimpen aan den IJssel houdt van kroelen

Capelle - Regelmatig zet de IJssel en Lekstreek een asieldier van Dierenopvang Krimpen aan den IJssel in de spotlights. Deze keer is dat Misty, een volslanke schildpad dame van 8 jaar jong. Als je bij Misty haar kamer binnenstapt dan komt ze snel aangerend voor een kroel. Let wel, dit doet ze enkel bij de dames, mannen daar kijkt ze letterlijk en figuurlijk bij de kat uit de boom.

Ze is gek op spelen, de catdancer of een stokje onder een doekje laten verdwijnen zijn haar favoriet. Ook kan ze kroeltjes erg waarderen en is ze graag bij je in de buurt, maar opdringerig dat is ze niet. Ze slaapt graag in het zonnetje op de vensterbank of gezellig op voeteneinde van het bed. Misty en kinderen zijn geen goede match, ze is gesteld op haar rust. Ook zoekt ze een thuis zonder andere katten of honden. Graag een fijn ruim balkon welke goed catproof is afgezet of een afgezette tuin om stress van andere katten uit te sluiten. Misty heeft spondylose en een beetje artrose in heup en polsen. Ze krijgt hiervoor nu aangepaste dieetvoeding ter ondersteuning voor haar gewrichten. Maar het belangrijkste voor Misty is dat zij rustig gaat afvallen, dit is beter voor haar gewrichten.
Wie wil de personal trainer zijn van Misty? Het is niet mogelijk om zonder afspraak naar de katten te komen kijken. Mail voor mee info naar krimpen@dierenbescherming.nl.

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden