Logo ijsselenlekstreek.nl


<p>Ontwerp van Marie-Louise.</p>

Ontwerp van Marie-Louise.

(Foto: Marie-Louise Eijsvoogel)

Ontwerp de vlag voor 50e Kunstmarkt in Capelle

Capelle - Een oproep aan leerlingen van de Balans/Fontein, Catamaran, CSV, de Montessorischool, Sjalomschool, Triangel en de Wonderwind:

‘In september wordt de 50e Kunstmarkt Capelle gehouden, reden voor de Kunstkring om dit te vieren met alle inwoners van Capelle, maar vooral met de kinderen van alle basisscholen. Daarom nodigen wij alle basisschoolleerlingen uit een ontwerp te maken voor een vlag, waarin het getal 50 is verwerkt.

Omdat we graag zien dat alle basisschoolleerlingen uit Capelle de kans krijgen om mee te doen, kunnen degenen die het niet op school aangeboden krijgen thuis een ontwerp maken. Dit kan op twee manieren, of je maakt zelf een ontwerp. Zorg er dan wel voor dat het een liggend (horizontaal) ontwerp is en dat het getal 50 erop staat. Of je kunt ons mailen/appen voor een voorgedrukt ontwerp, dit mag je dan mooi inkleuren, deze kun je opvragen via mail/app. Mail naar educatie@kunstkringcapelle.nl of app naar Marie-Louise Eijsvoogel, 0623103615. Ben je klaar met je ontwerp, mail/app het naar bovenstaand mailadres/telefoonnummer, vermeld daarbij je naam, je school en de groep waarin je zit.

Wat kun je winnen?
1. Per school wordt er een winnaar gekozen, uit die winnende ontwerpen wordt door een jury één winnaar gekozen en van dit winnend ontwerp wordt een vlag gemaakt. Deze wordt gehesen tijdens de opening van de Kunstmarkt, de winnaar krijgt daarna de vlag en een kunstpakket.

2. Daarnaast wordt er van alle ontwerpen van de schoolwinnaars een groot Mondriaankunstwerk gemaakt dat op de Kunstmarkt tentoongesteld wordt. Het publiek kan tijdens de Kunstmarkt stemmen op alle schoolwinnaars en de winnaar hiervan krijgt de publieksprijs: een kunstpakket en een workshop voor zijn/haar groep.

3. Wordt jouw ontwerp schoolwinnaar, dan worden bovendien kaarten gedrukt van jouw ontwerp. Deze kun je uitdelen in je klas en die gaan jullie beschrijven met een leuke tekst en daarna zorgen wij dat die bij ouderen in Capelle worden bezorgd.’

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden