Logo ijsselenlekstreek.nl


<p>Gerrie en Ina.</p>

Gerrie en Ina.

Gerrie en Ina zijn vrijwilliger bij het Inloophuis en zoeken een maatje

Capelle - Inloophuis De IJssel in Krimpen aan den IJssel / Capelle aan den IJssel zoekt jou:

‘Wij zijn een ontmoetingsplek voor iedereen die geraakt wordt door kanker. Mensen met kanker, hun naasten, hun mantelzorgers maar ook voor nabestaanden als een dierbare is overleden aan kanker. Onze gastvrouwen en gastheren bieden onze gasten een warm welkom in het Inloophuis. Kom jij ons team van gastvrouwen en -heren versterken?

Krijg jij vaak te horen dat je goed kunt luisteren? Zonder in te vullen voor de ander? Dat je betrokken bent, gevoel voor humor hebt en een praktische instelling hebt? Dan zijn wij op zoek naar jou! Het is van belang dat je zelfstandig kunt werken maar ook goed kunt samenwerken. Het is uiteraard een pré als je uit eigen ervaring weet wat de impact van kanker is, maar het is niet noodzakelijk.

Jij bent als vrijwilliger van onschatbare waarde voor ons Inloophuis. Wij willen jou daar ook graag iets voor terug geven. Dit begint natuurlijk met de voldoening vanuit de dankbare gasten. We bieden je vrijwilligerswerk in een informele, warme en collegiale sfeer met goede ondersteuning. Na eerst meegelopen te hebben om te ‘proeven’ krijg je een introductiecursus. En je staat er niet alleen voor; je werkt altijd samen met een andere gastvrouw/-heer, je ‘maatje’.

Ook zijn er verdere mogelijkheden je te ontwikkelen via intervisies, verdiepende trainingen en teambuildingsactiviteiten. Afspraken leggen we vast in een vrijwilligersovereenkomst, waarmee je ook gelijk verzekerd bent.

Voel jij je aangesproken? Ben jij een evenwichtige persoonlijkheid met een representatieve houding en ben je een paar uur per maand beschikbaar om onze gasten te ontvangen en te ondersteunen? Dan zoeken wij jou!

Voor aanmelding of meer info, vraag naar Anton Maurik via telefoonnr. 010-7370069 of mail naar: info@inloophuisdeijssel.nl.’

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden