Logo ijsselenlekstreek.nl


Foto:

De Repair Cafés in Capelle gaan weer open!

Capelle - Goed nieuws. Op 1, 8 en 15 juli is het Repair Café weer open in De Fluiter en op 4 september in het huis van de Wijk, Schollevaar. Laat eerst vakkundige vrijwilligers beoordelen of jouw kapotte (elektrisch) apparaat nog gerepareerd kan worden want weggooien kan altijd nog.


De bekende coronaregels blijven nog altijd gelden en het te repareren apparaat moet schoon en leeg zijn. In stofzuigers mag geen gebruikte stofzak zitten.

Wegens vakantie zijn de Repair Cafés gesloten vanaf 17 juli tot en met 31 augustus. Op donderdag 2 september gaan het Repair Café weer open in De Fluiter en voor Schollevaar op zaterdag 4 september. Houd voor wijzigen de website in de gaten!


Het Repair Café Capelle is open elke donderdagmiddag van 14.00 tot 16.30 uur in De Fluiter, Wiekslag 3. In Schollevaar elke eerste zaterdag van de maand van 10.00-12.30 uur in het Huis van de Wijk, Stationsplein 20. Vragen? Mail naar info@repaircafecapelle.nl. Alleen op donderdag kun je bellen op tel. 06 2322 1645. Zie ook de website www.repaircafecapelle.nl.


Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden