Logo ijsselenlekstreek.nl


Cees Dortland
Cees Dortland (Foto: )

Capelse Cees wandelt weer voor de Rozenburcht

Capelle - Cees Dortland uit Capelle gaat voor de tiende keer wandelen voor het goede doel. Hij mailt ons het volgende: ‘Dit jaar kan de Nijmeegse wandelvierdaagse vanwege de coronamaatregelen weer niet doorgaan. Dit zou voor mij al weer de 22e keer zijn dat ik zou meelopen maar helaas gaat dit, overigens zeer terecht, niet door…..

Wat ik wel weer ga doen is ook net als vorig jaar weer wandelen voor Aafje locatie de Rozenburcht. Dit keer ga ik proberen een mooi bedrag bij elkaar te lopen voor een uitbreiding van de installatie die ik vorig jaar, met dank aan alle sponsoren, bij elkaar gelopen heb.

Daarnaast wandel ik natuurlijk weer voor de Stichting ALS, dit jaar al weer voor de tiende keer! Ook dit jaar heeft de stichting ALS het weer mogelijk gemaakt om een Hierdaagse in plaats van een Vierdaagse te gaan wandelen.

We doen dit op de volgende manier: Op 1,5 meter van elkaar, vier keer dertig kilometer van huis naar huis, zelf vier routes uitzetten samen met medevrijwilliger Ruud Mol. De Hierdaagse vindt plaats op de dagen van de oorspronkelijke vierdaagse: 20 tot en met 23 juli, met als start en finish locatie De Rozenburcht.

Omdat de verzorgingscentra door de coronacrisis nog steeds flink getroffen worden, ga ik ook weer wandelen voor een donatie aan stichting Aafje (de Rozenburcht). Met de uitbreiding van de geluidsinstallatie kunnen we mooie dingen doen voor de bewoners.

Steunt u mijn actie ook? Uw bijdrage, voor de actie Rozenburcht en/of ALS is van harte welkom! NL35INGB0002830141 t.a.v. C.W.M.Dortland, onder vermelding van Hierdaagse Cees Rozenburcht of Hierdaagse Cees ALS.’

Kijk ook op www.alsacties.nl/actie/cees-dortland-2.

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden