De Zellingen zoekt vrijwilligers!

Capelle - De Zellingen heeft diverse vrijwilligersvacatures bij de Dagactiviteiten. Zo zijn er vrijwilligers nodig voor het vervoer, voor de duofiets, voor het Samen Koken, Samen Eten, de tuin en voor diverse activiteiten.

Astrid Puts van De Zellingen: ‘We zoeken enthousiaste en gemotiveerde vrijwilligers die iets willen betekenen voor de ouder wordende mens, mensen met dementie en mensen met een beperking als gevolg van hersenletsel. Voor de vrijdag zijn we dringend op zoek naar een vrijwilliger vervoer. Je verzorgt dan met de bus van de Zellingen het vervoer van cliënten van huis naar de dagactiviteiten. Als vrijwilliger Duofiets (voor dinsdag) fiets je gezellig samen met een cliënt een rondje door Capelle. Voor de zaterdag zijn we op zoek naar ondersteuning bij het Samen Koken, Samen Eten. En tot slot kunnen we ook nog vrijwilligers gebruiken die het leuk vinden om met cliënten spellen te doen, te wandelen, in gesprek te gaan en/of taalactiviteiten te ondernemen.’

De Dagactiviteiten van de Zellingen heeft diverse locaties in Krimpen en Capelle aan den IJssel en Zuidplas en zijn dagelijks geopend. De activiteiten zijn gericht op het behouden of verbeteren van vaardigheden en het bezorgen van een zinvolle en gezellige dag. Zo worden activiteiten aangeboden als herstelgerichte training van lichamelijke en geestelijke functies, aangepaste beweegactiviteiten, gezonde maaltijden of gesprekken.

Wil je ook wel vrijwilliger worden, neem dan contact op met Astrid Puts, Coördinator Vrijwilligerswerk via astrid.winters@zellingen.nl of 06 30 90 42 81.

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden