Foto:

Verkoop kunstwerk Kees de Jong voor Inloophuis de IJssel

Capelle - Als sinds de oprichting van Inloophuis de IJssel, de ontmoetingsplaats voor kankerpatiënten, geeft kunstenaar Kees de Jong de workshops tekenen/schilderen. Tijdens de coronaperiode ging hij door met online lessen en schilderde een ‘rivierlandschap’ met de bezoekers. 


Dit lesmateriaal schenkt Kees nu aan het Inloophuis en zal per opbod verkocht worden, met de opbrengt hiervan gaat het Inloophuis leuke zomeractiviteiten organiseren. De verkoop start op maandag 7 juni om 12.00 uur en loopt af op woensdag 16 juni om 18.00 uur het kunstwerk gaat naar de hoogste bieder. 

Kees start op donderdag 10 juni om 13.30 uur weer met de Workshop Tekenen/Schilderen bij Inloophuis de IJssel aan de Linie 1E. Op donderdag 24 juni is er een buitenworkshop in het kader van de Zomerschool van 11.00 uur tot 13.00 uur met lunch bij restaurant De Dames in Nieuwerkerk aan den IJssel. 

Om een bod uit te brengen tussen 7 juni en 16 juni, kijk je op www.inloophuisdeijssel.nl. Voor aanmelding/ deelname workshops tekenen/schilderen kijk je op www.inloophuisdeijssel.nl/agenda of mail je naar inschrijven@ inloophuisdeijssel.nl. Je kunt ook bellen: 010 7370 069.

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden