Interieur koopjeskelder
Interieur koopjeskelder (Foto: )

Kringloop De koopjeskelder is weer open

Capelle - De vrijwilligers van De Koopjeskelder, Baronie 327 zijn blij dat de winkel weer open kan na maandenlange sluiting. Miep Schoemaker (voorzitter) vertelt dat ze uit voorzorg gewacht heeft tot alle vrijwilligers waren ingeënt omdat de klanten veelal ouderen zijn die niet alleen komen om iets te kopen maar ook een praatje en koffie.

In de afgelopen maanden zijn er veel nieuwe spullen gebracht omdat iedereen het huis heeft opgeruimd en de winkel nu vol staat met nieuwe spullen. Deze non profit organisatie verkoopt tweedehands spullen en besteedt al het verdiende geld aan de ouderen van Capelle aan den IJssel in de vorm van gratis pannenkoeken eten, gratis kerstdiner en donaties aan Capelse organisaties. 

Op dinsdag 7 september staat er een bustocht met rondtoer op het programma naar Den Haag met koffie en poffertjes op het Malieveld en lunch in Scheveningen. “We zijn zo blij om weer open te zijn en iedereen het naar de zin te maken, het wordt steeds drukker en daarom zijn we op zoek naar een verkoopster en een klusjesman die hand en span diensten kan doen om ons team te versterken”. Dus mocht je tijd over hebben en ons willen helpen om de rijpere jeugd boven de 60 jaar leuke dagen te bezorgen mail naar baronie.koopjeskelder@gmail.com. De Koopjeskelder is open op woensdag van 13.00 uur tot 15.00 uur en op vrijdag van 11.00 uur tot 14.30 uur.

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden