Foto:

Primeur KangoeroeKlup Korfbalkist van Korfbalvereniging KCC/CK Kozijnen

Capelle - Daar is-tie dan: de gloednieuwe KangoeroeKlup Korfbalkist van Korfbalvereniging KCC/CK Kozijnen. Klaar om op reis te gaan langs de Capelse basisscholen!

De KangoeroeKist is gemaakt voor de leerkrachten bewegingsonderwijs en is gevuld met allerlei spelmateriaal, zoals skippyballen, hoepels, kleine balletjes en puzzels. Verder zitten er duidelijke spelbladen in met uitleg over specifieke KangoeroeKlup-spellen. Dit zijn spelletjes waar de basisvaardigheden mikken, rennen en springen centraal staan. Met de inhoud van de KangoeroeKlup-kist kunnen docenten bewegingsonderwijs zelf aan de slag in de gymles.

In de kist zitten ook strippenkaarten om uit te delen aan de kinderen. Hiermee kunnen kinderen 5 keer gratis meedoen met de KangoeroeKlup van KCC/CK Kozijnen. We hopen met dit project nóg meer kinderen en leerkrachten enthousiast te maken voor de KangoeroeKlup en onze vereniging.

De KangoeroeKlup-kist zal elke paar maanden rouleren onder de Capelse basisscholen. De primeur is de komende maanden voor de Groen van Prinsterer-school. Ben je leerkracht of ouder, en is jouw school geïnteresseerd om mee te doen? Stuur dan een mailtje naar korfbalkids@kcconline.nl

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden