Foto:

De Capelse sport is er klaar voor!

Capelle - Wat hebben we er lang op moeten wachten. Na een hele lange tijd van beperkingen mogen sportverenigingen weer steeds meer doen waar ze zo goed in zijn; sport aanbieden! Natuurlijk nog niet helemaal zoals we gewend zijn, maar er is weer veel meer ruimte voor iedereen om te sporten op de club. Dus hoera, de vlag kan uit!

Vrijwilligers bij de verenigingen staan te trappelen om iedereen welkom te heten en te laten genieten van het mooie sportaanbod dat Capelle rijk is. En dat willen zij graag laten zien. Want sporten en bewegen is voor iedereen. Het is leuk. Het is gezellig. En gezond. En dat voor iedere leeftijd, iedere doelgroep en op ieder niveau.

In Capelle aan den IJssel vind je wat je zoekt. Kijk voor een overzicht van het aanbod op https://www.sportiefcapelle.nl/sportaanbieders. Kom je er niet uit? Neem dan contact op met Sportief Capelle, want zij helpen je graag met het vinden van een passende activiteit of vereniging.

Ook voor clubs die ondersteuning nodig hebben is Verenigingsadviseur Hans Verwaaijen van Sportief Capelle beschikbaar. Dat kan allerlei ondersteuning zijn, als het maar helpt om de vereniging sterker te maken. Heb je een vraag, heb je hulp nodig of wil je ergens over sparren? Hans is te bereiken via verenigingsadvies@sportiefcapelle.nl

Terug naar waar we voor zijn; voor jou! Je bent welkom. Welkom als je al lid bent van een van de mooie verenigingen. Maar ook welkom als je eens wilt kijken of het iets voor jou is. Want de Capelse sport is er klaar voor!

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden