<p>Gert-Jan de Bruin is met ingang van augustus de nieuwe conrector vwo op het Comenius Lyceum Capelle.</p>

Gert-Jan de Bruin is met ingang van augustus de nieuwe conrector vwo op het Comenius Lyceum Capelle.

(Foto: PR Comenius College )

Nieuwe conrector vwo voor Comenius Lyceum Capelle


Capelle - Gert-Jan de Bruin zal met ingang van schooljaar 2021-2022 als nieuwe conrector vwo starten bij het Comenius Lyceum Capelle. Gert-Jan begon zijn onderwijsloopbaan als docent muziek. Hij is momenteel afdelingsleider op het Alkwin Kollege in Uithoorn, waar hij bijna 13 jaar werkt. Op het Comenius Lyceum Capelle volgt hij Angeliek van Kampen op.

Gert-Jan zal zich komend schooljaar bezighouden met het investeren in het tweetalig en regulier vwo en gaat samen met 35 vwo-collega’s werken aan een nieuw vwo-profiel voor de komende jaren.


Motivatie
Gert-Jan licht zijn motivatie toe om aan de slag te gaan op het Comenius Lyceum: “Ik voel het als mijn missie om leerlingen zo goed mogelijk voor te bereiden op hun verdere carrière en toekomstige baan, door voorwaarden te scheppen waarbinnen ze zich maximaal kunnen ontwikkelen, zowel in kwalificatie – dus het halen van een diploma – als op het gebied van socialisatie en persoonsvorming. Ik wil graag de verantwoordelijkheid nemen voor de verdere ontwikkeling van het Comenius Lyceum en zijn medewerkers en leerlingen.”


Onderwijs op het Comenius Lyceum Capelle
Het Comenius Lyceum Capelle is een christelijke school voor (pre)-havo, havo, tweetalig havo (tto-havo), vwo en tweetalig vwo (tto-vwo), aan de Lijstersingel. De school maakt deel uit van het Comenius College, dat zich profileert als een gastvrije school waar leerlingen alle kansen krijgen om zich in een optimaal leerklimaat te ontwikkelen in een vriendelijke en veilige omgeving.
Meer informatie: www.comenius.nl .

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden