<p>De beeldende familievoorstelling Alice in Wonderland van Maas theater is via NPO Start gratis te bekijken voor iedereen.&nbsp;</p>

De beeldende familievoorstelling Alice in Wonderland van Maas theater is via NPO Start gratis te bekijken voor iedereen. 

(Foto: Phile Deprez )

Sprookjesmusicals en kleurplaten in meivakantie

Het Isala Theater mist ook de jongste bezoekers. Speciaal voor hen heeft het Capelse theater daarom een aantal suggesties voor in de meivakantie op een rij gezet. Zo weet je precies waar je mooie sprookjesmusicals, grappige familievoorstellingen en vrolijke kleurplaten kunt vinden.

Capelle - Kleine musicalfans kunnen via Van Hoorne Entertainment de mooiste sprookjesmusicals bekijken via YouTube. Kijk bijvoorbeeld naar sprookjes als Hans en Grietje of De kleine zeemeermin. Deze voorstellingen waren eerder in het Isala te zien, vaak in een uitverkochte grote zaal. Het grappige tovenaarsduo Titus en Fien speelt mee in veel van de musicals.

Het Rotterdamse gezelschap Maas theater heeft speciaal voor kinderen meerdere theatervoorstellingen gemaakt die online te bekijken zijn. De familievoorstelling Alice in Wonderland is leuk voor iedereen van 8 tot 108 jaar en heeft veel mooie recensies ontvangen. Dit dromerige spektakel voor alle feestbeesten en angsthazen is terug te zien via NPO Start, net als de klassieker Alleen op de wereld.

Wie iets anders wil dan een scherm, kan de kleurpotloden of stiften erbij pakken en twee kleurplaten downloaden op www.isalatheater.nl met als thema vakantie en lente.

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden