Foto: pr

Speelse kater zoekt baasje

Doerak een bijna 10 jarige verlegen gecastreerde kater is opzoek naar zijn gouden mandje. Deze speelse kater is bij ons afgestaan omdat de eigenaar wegens gezondheid niet meer voor hem kon zorgen. Doerak zal zich de eerste periode verschuilen ergens onder zoals op de foto’s ook te zien is of hoog verstopt, en met de tijd, met rustig bij hem zitten, en met de hulp van lekkere Wiskas snoepjes, begint hij je al steeds meer te vertrouwen.

Capelle / Krimpen - Doerak is gek op verstoppen onder dekens, en wij vermoeden dat als hij gewend is, hij ook graag bij u onder de lakens kruipt. Doerak is een lieve jongen, die met veel geduld zich kan ontwikkelen tot een gezellig kattenmaatje. Hij is gek op kroelen. Voor Doerak zoeken wij een rustig huishouden, met mensen die veel geduld hebben, en niet verwachten dat je hem direct kan aaien. 

Verder natuurlijk zonder (klein)kinderen, honden en soortgenoten. Maar wel met een tuin, waar Doerak zich na gewenning fijn kan vermaken. Heeft u veel geduld met katten, en u vind het gezellig om alleen te kletsen tegen je kat, en het initiatief af te wachten van de kat. Lees dan onderstaande informatie, hoe u met Doerak in contact kunt komen.

Interesse? U kunt ons uitsluitend mailen in verband met de drukte vragen wij u om ons niet te bellen, de selectie gaat per mail via krimpen@dierenbescherming.nl

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden