Foto: De Zellingen

De Zellingen organiseert Parkinsondag

Op 13 april jl. heeft De Zellingen een Parkinsondag georganiseerd. Mensen met de ziekte van Parkinson konden zich hiervoor opgeven. De dag was een groot succes. Er werden een viertal activiteiten georganiseerd waarbij verschillende disciplines betrokken waren.

Capelle - Muziektherapeut Olaf Borsboom heeft de Ronnie Gardner methode met bewegen op muziek toegepast. Logopedist Rob Zeijger behandelde samen met muziektherapeut Karen Bonkes het stemvolume, de timing en intonatie van de deelnemers. 

Fysiotherapeut Kirsten van Es heeft met de deelnemers intensief gebokst. Ook is er een oud Hollands spel gespeeld en tot slot hebben medewerkers activiteiten Leonie Buitelaar en Petra Broer de gedachten weer tot rust gebracht met Mindfulness. De grote diversiteit aan activiteiten heeft deze dag tot een groot succes gemaakt en is zeker voor herhaling vatbaar.

Vanaf dinsdag 4 mei 2021 gaat de Parkinson beweeggroep buiten van start. Deze activiteit vindt plaats van 10.00 tot 11.00 uur bij De Zellingen dagactiviteiten, locatie ’s Gravenland. Voor meer informatie en/of inschrijving kunt u contact opnemen met dagactiviteitensgravenland@zelllingen.nl.

Ook na revalidatie en bij achteruitgang door de ziekte Parkinson blijft verbetering dan wel het behouden van vaardigheden mogelijk. Ervaart u hindernissen thuis? Wij denken graag met u en/of uw mantelzorger mee. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u contact opnemen met 010 - 2 66 5778.

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden