Foto:

Lancering JONG MKB Rotterdam Rijnmond

Regio - Jong MKB Rotterdam Rijnmond is een sprankelende ondernemersclub voor kersGERSE ondernemers. Oftewel jonge ondernemers met een ‘niet lullen, maar poetsen’ mentaliteit.

Op maandag 19 april van 12:00-13:00 uur zal tijdens een live TV-uitzending de officiële kick-off van Jong MKB Rotterdam Rijnmond plaatsvinden. Met medewerking van o.a. Roos Vermeij: wethouder Economie in Rotterdam, Wesley dos Santos, een Rotterdamse ondernemer, inspirator, rolmodel en Sarah Burger, geboren en getogen Rotterdammer. Zo nuchter als de stad is, zo nuchter zijn haar geschreven liedjes. Uiteraard zal het bestuur van Jong MKB Rotterdam Rijnmond zich voorstellen en uitleg geven over wat hun plannen zijn. Je kunt je aanmelden via https://www.eventbrite.nl/e/tickets-kick-off-jong-mkb-148903001887.

Wie is Jong MKB RR?

Jong MKB Rotterdam Rijnmond is een sprankelende ondernemersclub voor kersGERSE ondernemers. Oftewel jonge ondernemers met een ‘niet lullen, maar poetsen’ mentaliteit. Ze focussen zich op de kersGERSE ondernemer in het Rijnmond gebied en bieden handvatten om de ondernemer in de eerste drie jaar van zijn business te helpen met diverse ondernemersvraagstukken. De perfecte balans tussen de gezelligheid van een vriendengroep en de expertise van een businessclub. Het bestuur wordt gevormd door vier Rotterdamse ondernemers, Nian Wetsteijn (voorzitter), Lieke van der Plas, Dion Stuijt en Frits Corvers. Ze bundelen hun krachten en expertise samen om Jong MKB groot te maken. Daarnaast worden zij versterkt door Arjan Cok als schakel vanuit de Gemeente Rotterdam.

Voor wie?

Ondernemers uit het Rijnmond gebied die onder de 35 jaar zijn en voor ondernemers van wie het bedrijf nog geen drie jaar bestaat. Leden van Jong MKB zijn tevens lid van MKB Rotterdam Rijnmond.

Visie

Jong MKB Rotterdam is een inspirerende en energieke ondernemersclub voor jonge gedreven ondernemers die graag willen vlammen met hun kersverse businessplan. Zij bieden jonge ondernemers alle tools, zodat zij in de eerste drie jaar van hun onderneming een mooie groei kunnen realiseren.

Missie

Jong MKB Rotterdam organiseert diverse events, groot en klein, met inspirerende sprekers en gezellige borrels en biedt een online community, waarin men kennis kan delen met andere startende ondernemers en kan leren van inspirerende content als kennisvideo’s en onze podcast. Praktisch en hands-on!

Doelstellingen

Het netwerken in Rotterdam hipper en energieker maken, passend bij de mentaliteit van onze stad, bij de mentaliteit van de Rotterdammert. 

De jonge ondernemer helpen groeien in de breedste zin van het woord. Zowel op persoonlijk niveau, kennisniveau en sociaal niveau om zijn of haar business sky-high te laten gaan.

Een platform bieden waar jonge ondernemers bij willen horen en zich thuis voelen.

Samengevat focust Jong MKB Rotterdam Rijnmond zich op drie pijlers:

Netwerken (grootste netwerk van Rijnmond vanuit MKB Rotterdam)

Groei & kennis (door de handvaten die we bieden bij ondernemersvraagstukken)

Platform & community (vrienden- en businessclub)

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden