Foto:

De nieuwe versstraat krijgt een bakker en kaas & noten winkel

Capelle - Er wordt momenteel hard gewerkt aan de prachtige nieuwe versstraat in De Koperwiek. Deze versstraat zal medio 2021 compleet vernieuwd zijn. Er zitten momenteel al diverse speciaalzaken en een Jumbo en Ekoplaza in de versstraat, in de zomer van 2021 komen daar nog twee versspeciaalzaken bij: Bakkerij Ammerlaan en Kaas & Noten winkel Alexanderhoeve!

Bakkerij Ammerlaan is een echt familie bedrijf en is al meer dan 125 jaar de lokale bakker in de buurt. Inmiddels staat de vijfde generatie van de familie Ammerlaan aan het roer en komen ze met hun ambachtelijke brood en banketproducten dus ook naar Capelle aan den IJssel.

Alexanderhoeve is van origine een kaaswinkel, maar in de loop der jaren zijn noten en wijn ook toegevoegd aan het assortiment. Het motto is echter onveranderd gebleven: “Alleen de beste kwaliteit en smaak”.


De versstraat krijgt steeds meer vorm
De versstraat kreeg in het afgelopen half jaar al vorm door de vernieuwing en verplaatsing van winkels als Jumbo, Ekoplaza,Kip Ik Heb Je en de meest recente aanwinst viswinkel de Visjuwelier. Nu komen daar dus een bakker en een kaas & noten winkel bij!

Voor elk wat wils en van alle gemakken voorzien
Met de komst van een lokale bakker en een kaas & noten winkel gaat een wens van vele bezoekers in vervulling. De roep voor lokale versspecialisten kwam de afgelopen jaren geregeld naar voren.

De verwachting is dat het geclusterde aanbod van verswinkels en supermarkten in een moderne versstraat, inclusief gratis parkeren, ervoor gaat zorgen dat de Koperwiek een nóg belangrijker centrum wordt voor een breed verzorgingsgebied.

Volg de vernieuwing
De gehele vernieuwing is te volgen via www.dekoperwiek.nl/vernieuwt en via de social media kanalen (facebook.com/dekoperwiek & instagram.com/dekoperwiek) van het centrum.

Het centrum blijft tijdens de gehele vernieuwing open en alle winkels blijven toegankelijk voor bezoekers.

Over Wereldhave – maak elke dag bijzonder
Wereldhave Full Service Centers dragen bij aan een leuker en gemakkelijker dagelijks leven.

Een one-stop locatie waar boodschappen doen, winkelen, vrijetijdbesteding, ontspanning, sporten, gezondheid, werken en andere dagelijkse behoeften samen komen; ondersteund door slimme concepten én services. Door duurzaam te investeren op basis van klant- en omgevingsbehoeften, verrijken wij communities, met aandacht voor het milieu en hebben wij een positieve invloed op hoe mensen leven, werken en winkelen rondom onze locaties. Wereldhave Full Service Centers spelen een cruciale rol in het dagelijks leven van mensen in de grotere regionale steden in Nederland, België en Frankrijk.  Voor meer informatie bezoek www.wereldhave.com.

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden