Foto:

Dier van de week: Vino zoekt forever home!

Capelle - De IJssel en Lekstreek zet regelmatig een asieldier van Dierenopvangcentrum Krimpen aan den IJssel in de spotlights. Deze keer is dat Vino. Deze lieve kater verdient nu echt een forever home! Vino is namelijk vanwege sproeien al 3 keer retour gekomen in het asiel. De oorzaak van zijn sproeigedrag was geheel onduidelijk totdat de dierenarts constateerde dat er een bal was achtergebleven in zijn buik ondanks castratie.

Inmiddels is deze bal verwijdert en heeft Vino veel minder gesproeid. Uiteraard heeft het nog tijd nodig dat alle hormonen zijn lichaam uit zijn. Het is hierom ook lastig te zeggen dat hij dit in de toekomst nooit meer zal doen. Vino is een hele lieve kater die aandacht heerlijk vindt. Hij is een echte praatjesmaker en geniet van het struinen in de buitenruimte. De Kong Kickeroo en geurzakjes vindt hij prachtig. Kortom, een aanwezige kater die niet de hele week alleen thuis kan zijn. Hij is dolgraag onder de mensen.


Wij zijn voor Vino op zoek naar een huis met een tuin, zonder soortgenoten of andere huisdieren. Een huis in een katarme omgeving, omdat andere katten Vino stress geven en stress uit zich in sproeigedrag. Kinderen vanaf 6 jaar moeten geen probleem zijn voor hem. Maar we zijn vooral op zoek naar mensen die echt voor hem gaan, zodat hij niet nog eens in het asiel terecht komt.


Interesse? Mail naar krimpen@dierenbescherming.nl.

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden