Foto:

Wandeltocht Als van Ouds op 30 april

Capelle - Wie vierde haar verjaardag op 30 april? Deze en andere leuke vragen over het Koningshuis kan je beantwoorden tijdens de puzzel-wandeltocht ‘Als van Ouds’ op 30 april. 

Deze wandeltocht, op 30 april leidt langs verschillende hotspots van Oostgaarde zoals Huis van de Wijk Oostgaarde; Buurttuin ‘Tuintje in me Hart’ en de Zellingen. Onderweg kun je lekker genieten van een kopje thee/koffie, tompouce en vers gemaakt oranje soep (To Go). Deelname is gratis en aan het eind krijg je een goodiebag met informatie over o.a. buurtactiviteiten en een presentje.

Iedereen kan mee doen en er zijn drie routes; een mini route, een route van 3km en 5km. Je kunt alleen wandelen of met iemand in je omgeving zoals een vriend(in), buurvrouw(man), kind of klein kind(eren). Het kan allemaal binnen de regels van de RIVM. De start is De Roo van Capelle, Baronie 326 tussen 10.00 tot 14.00uur.

Wil je ook wandelen op 30 april meld je dan aan via Sportief Capelle; info@sportiefcapelle.nl of bel 010-2588787.

De ‘Als van Ouds wandeltocht’ wordt in het kader van Verbuursamen georganiseerd door VitaMotionNow, Stichting Sonrisa Rijnmond, De Zellingen, Aafje, Sportief Capelle en Welzijn Capelle. Deze activiteit is coronaproof.

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden