Foto:

VVD de grootste in Capelle, wil kiezers en vrijwilligers bedanken

Capelle - VVD grootste in Capelle, wil kiezers en vrijwilligers bedanken

De VVD is bij de Tweede Kamerverkiezingen van 2021 de grootste partij geworden van Capelle aan den IJssel met 20,9% van de stemmen (+0,7%). De Capelse VVD wil de kiezers bedanken die de VVD het vertrouwen hebben gegeven om ons land uit de coronacrisis te leiden en een vliegende start te maken met het herstel. Ook willen we onze vrijwilligers bedanken die een bijdrage hebben geleverd aan de campagne.

Daarnaast feliciteert de Capelse VVD ook de andere winnaars in Capelle. Gefeliciteerd D66, Forum voor Democratie, JA21, Partij voor de Dieren, DENK, Volt en BIJ1 met de mooie resultaten. 

Raadslid Mels Landzaad: ‘Door de coronamaatregelen was de campagne anders dan anders. Met onze acties voor ondernemers en zorgmedewerkers hebben we geprobeerd goed contact te houden met de Capellenaar. Ik ben trots op onze tientallen vrijwilligers die door weer en wind huis aan huis flyers hebben bezorgd om Capellenaren overtuigen VVD te stemmen.’

Op 16 maart 2022 zijn er weer gemeenteraadsverkiezingen in Capelle aan den IJssel. De Capelse VVD zal er alles aan doen om het vertrouwen van de Capelse kiezer vast te houden. Bent u geïnteresseerd om volksvertegenwoordiger namens de Capelse VVD of vrijwilliger te worden in onze campagne? Neem dan contact op door een e-mail te sturen naar bestuur@capelsevvd.nl.

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden