Foto: REND Entertainment

Win een persoonlijke videoboodschap van Belle of van de Kapitein met de Haak!

Capelle - De jonge ondernemers Ruben de Koning en Danielle Verhoeff uit Capelle zijn in april 2020 hun bedrijf ‘REND Entertainment’ gestart. Met hun bedrijf hebben zij één doel: een lach toveren op het gezicht van de kinderen (en natuurlijk ook op het gezicht van de volwassenen). Zij gaan met hun karakters langs op kinderfeestjes. Daarnaast komen zij in diverse (indoor)speeltuinen.

“De karakters ‘Ruby&Daan’ zijn REND Entertainment originals.” Ruby&Daan gaan langs op scholen, kinderdagverblijven, BSO’s en peuterspeelzalen. Hier voeren zij een interactieve theatervoorstelling, op locatie, op. Naast dat deze voorstellingen erg leerzaam zijn, zijn ze ook nog eens erg leuk! Samen met Ruby&Daan kunnen de kinderen dansen en zingen, terwijl ze van alles leren. Dit alles binnen een thema naar keuze.

Win een videoboodschap

Op dit moment heeft REND Entertainment een win-actie. Deze actie loopt tot en met 14-03-2021. Met deze win-actie kunt u een persoonlijke videoboodschap, van Belle of van de Kapitein met de Haak, winnen. Via Facebook kunt u hieraan deelnemen. Neem dus snel een kijkje op hun Facebook-pagina!

Danielle: “Natuurlijk hopen wij dat we snel weer veel kinderen blij kunnen maken! Maar voor nu moeten wij nog heel even geduld hebben. Zodra het weer mag hopen wij weer veel scholen, BSO’s, kinderdagverblijven, (indoor)speeltuinen en kinderfeestjes te mogen bezoeken.” Ruben: “Maar omdat het nu niet op die manier kan, hebben wij deze win-actie bedacht. Zo hopen wij via Facebook, wat positiviteit de wereld in te sturen!”

Mocht je meer van REND Entertainment willen bekijken, kan dat via de website: www.rendentertainment.nl of via de social-media kanalen van REND Entertainment.

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden