Foto: Sparkel2Doen

Leer hoe je een film maakt met deze gratis cursus

Regio - Altijd al zin gehad om een film te leren maken? Bij Sparkel2Doen krijg je die kans om je talent en motivatie te ontdekken. Volg een gratis cursus bij de Nederlandse Academie voor Beeldcreatie!! Na het behalen van de cursus ontvang je een certificaat. Een mooie aanvulling voor op je CV!

Veel leren in korte tijd
Kaya: ‘In een paar maanden tijd leer je iets compleet nieuws. Dat is superleuk!’. De goede begeleiding tijdens de cursus maakt het mogelijk om alles uit jezelf te halen en te groeien. Ook leer je nieuwe mensen kennen. Ik heb met sommigen nog steeds contact. Ik raad iedereen aan zich in te schrijven. Je leert veel over jezelf en leert vaardigheden waar je de rest van je leven profijt van hebt.’

Meedoen?
Ben je tussen de 14 en 27 jaar oud, doe dan mee! Meer info op https://sparkel2doen.nl.

Inschrijven tot 30 maart 
Dit kan op onze website https://sparkel2doen.nl/inschrijven/. Als je je inschrijft voor een cursus, dan neemt onze cursusleider contact met je op. Er volgt een intakegesprek, waarin je meer hoort over de cursus en met ons kennismaakt.

Start cursus en locaties
De cursussen starten vanaf 2 april en duren tot 3 juli 2021. Je kunt kiezen uit 4 locaties: Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Apeldoorn!

Sparkel2Doen is een initiatief van de Nationale Vereniging ReumaZorg Nederland binnen de Maatschappelijke Diensttijd (MDT) m.m.v. de Nederlandse Academie voor Beeldcreatie.

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden