Foto:

Inloophuis de IJssel gaat weer voorzichtig open

Capelle - Inloophuis de IJssel gaat weer van start met de ontspanningsmassage voor kankerpatiënten. Daarnaast zijn er online activiteiten.

‘In de laatste nieuwsbrief gaven wij al aan dat wij verbinding in deze coronatijd heel belangrijk vinden Wij willen er dus alles aan doen om toch met elkaar in contact te blijven. En daarom start Inloophuis De IJssel vanaf volgende week met het Inloop Koffie-uurtje online. Gasten kunnen daarbij via een link deelnemen aan een gezellig uurtje ontmoeten en bijpraten met andere gasten, samen met een gastvrouw of gastheer van het Inloophuis. Zo kunnen we elkaar ook eindelijk weer eens zien en spreken bij het Inloophuis, zij het nog wel online. Maar dit kan wel enorm helpen om even ……je verhaal te kunnen delen, gehoord te worden. Gewoon even contact.

Het Inloop Koffie-uurtje vind 2 keer per week plaats op maandag- en donderdagochtend van 10.30 tot 12.00 u. Aanmelden hoeft niet, je kunt gewoon vrijblijvend deelnemen. Kijk op onze website www.inloophuisdeijssel.nl bij kopje ‘Agenda’ en daar vind je de link per datum waarmee je kunt deelnemen. De eerste bijeenkomsten zijn op maandag 8 en donderdag 11 maart a.s. vanaf 10.30 u. Graag tot dan!

Daarnaast bieden we nog iets nieuws: de online workshop “Ontspannen Ademen” , verzorgt door onze vaste docent Simone de Bruin. Een heerlijke manier om even goed te ontspannen en rust te vinden, gewoon vanuit huis! De workshop wordt gegeven op donderdag 11 maart a.s. van 9.00 u tot 10.00 u. Ook hiervoor hoef je je niet aan te melden. Je kunt gewoon deelnemen via de link naar de workshop. 

En dan nog meer goed nieuws: we starten weer met onze ontspanningsmassages! De contactberoepen mogen weer van start en daarom gaan wij ook weer starten met massages en ritmische inwrijvingen. Dit doen we voorlopig alleen op onze vestiging de Linie in Capelle a/d IJssel. (onze masseuse neemt uiteraard alle hygiëne maatregelen in acht).

De geplande sessies voor maart zijn op 11, 15, 22, 24, 29 en 31 maart, van 9.00 tot 12.00 u. Voor de massages dient u zich aan te melden via de website. De beschikbare data, behandeltijden en mogelijkheid tot aanmelden vind u daar bij het kopje ‘agenda’ (eventueel kunt u zich aanmelden via mail info@inloophuisdeijssel.nl of telefoon 010-7370069) Voor ritmische inwrijvingen kunt u zich aanmelden via het IJsselland Ziekenhuis, telnr. 010-258 5000

Onze vestigingen blijven voor alle overige activiteiten in ieder geval nog gesloten tot 15 maart. Kijk op onze website voor al het andere online aanbod, van activiteiten tot info-tainment.’

https://www.inloophuisdeijssel.nl/

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden