Zaza
Zaza (Foto: Marie-Louise Eijsvoogel)

Cursus ‘Metamorfose’ bij Creatief Ouder Worden

Capelle - Op 15 maart start Creatief Ouder Worden weer met een digitale nieuwe cursus, ‘Metamorfose’, dit keer onder leiding van Zaza Volkers, een nieuwe docente van de kunstkring.

Tijdens de cursus worden vormen van metamorfoses toegelicht, op verschillende manieren onderzocht en uiteen gezet via kunstzinnige middelen. Hierbij kunt u denken aan boetseer-, schilder- en tekenen opdrachten die aansluiten bij dit thema.

Daarnaast wordt er aandacht besteed aan waar metamorfoses terug te vinden zijn in het dagelijks leven en worden er een aantal kunstenaars in het zonnetje gezet die raakvlakken hebben met het thema.

Nieuw bij onze digitale cursussen is dat u, naast de lessen in pdf bestand per mail, de mogelijkheid wordt geboden om de lessen wekelijks na te bespreken via Microsoft Teams, op deze manier ‘ontmoeten’ we elkaar toch en kunnen we elkaars werk ook zien en van elkaar leren. Ook starten we per cursus voor de liefhebbers een whatsappgroep waar we elkaar tips kunnen geven en elkaars werk kunnen bewonderen. Tijdens de lockdown is de cursus voor inwoners van Capelle nog gratis.

Interesse in deze cursus, aanmelden kan via cow@kunstkringcapelle.nl of 0623103615.

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden