Foto:

Wandel- en fietstocht in Capelle aan den IJssel!

Capelle - Iedereen is het ermee eens dat bewegen goed voor je is. Zeker in deze tijd. Soms is wandelen ook maar alleen wandelen en is het leuker om wat meer uitdaging te zoeken. Dit kan met de Sportieve Wandeling van Sportief Capelle (5km). Deze wandeling combineert een leuke wandelroute met verschillende sportieve opdrachten. Denk aan oefeningen doen, het lopen van trappen etc.


Als u liever de fiets pakt, heeft Sportief Capelle ook een fietspuzzeltocht (30 km). Deze puzzeltocht op de fiets combineert een leuke route met verschillende sportieve onderdelen. Denk aan kleine spierkrachtoefeningen naast uw fiets. Uiteraard kunt u ook de tocht fietsen zonder de oefeningen te doen, maar leuker is om ze wel te doen!


De routes met de oefeningen is dagelijks tussen 9.00 en 17.00 uur op te halen bij Sportcomplex Aquapelle, Alkenlaan 85. De eerste sportieve opdracht heeft u daarbij al gehad, want u verbrand al calorieën met het nemen van de grote trap naar de ingang!

Voor meer informatie: https://www.sportiefcapelle.nl/loop-de-sportieve-wandeling/ en https://www.sportiefcapelle.nl/fietspuzzeltocht-/

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden