<p>Heb je interesse in de functie van bakker/leermeester in Blooming Bakery? Stuur dan je CV en een motivatiebrief naar Annemarie van Rijn via avanrijn@fier.nl.&nbsp;</p>

Heb je interesse in de functie van bakker/leermeester in Blooming Bakery? Stuur dan je CV en een motivatiebrief naar Annemarie van Rijn via avanrijn@fier.nl. 

(Foto: )

Veilige Veste zet in op trots en toekomst

Capelle - Het is je waarschijnlijk niet ontgaan: het markante gebouw op de hoek van de Burgemeester Schalijlaan in Capelle, de Veilige Veste van Stichting Fier. Trots in het landschap aanwezig, want dat is wat we de kinderen, meiden en vrouwen die wij opvangen en behandelen – allen slachtoffer van geweld in een afhankelijkheidsrelatie – willen meegeven.

Door Stichting Fier

Slachtoffers die zich moeten verstoppen, terwijl daders vrij rondlopen, dat vinden wij de wereld op zijn kop. Bij Fier zetten we alles op alles om deze jongeren en vrouwen die op achterstand staan weer in hun kracht te zetten, terug in de maatschappij. Dat houdt in we hen naast behandeling en therapie ook scholing, werkervaring, sport, kunst en cultuur en een gezond sociaal netwerk bieden.

Daarom hebben we er in de Veilige Veste, met steun van Stichting Kinderpostzegels, alles aan gedaan om een rustige, positieve en veilige sfeer te creëren, waar de kinderen, jongeren en vrouwen zich ondanks de situatie toch fijn kunnen voelen. De tuin biedt speelgelegenheid voor de kinderen en ruimte om te chillen voor de jongeren en staat via openslaande deuren in directe verbinding met de serre. Daar is een gezellige, sfeervolle ruimte ingericht waar moeders kunnen ontspannen terwijl kun kinderen spelen: de huiskamer van de Veilige Veste. Hier komt iedereen samen voor een praatje en een kopje koffie. En is er altijd bedrijvigheid, mede doordat de serre grenst aan onze interne bakkerij.

In onze bakkerij leren de meiden en vrouwen de kneepjes van het vak door erkende leermeesters en worden de heerlijkste patisserie producten bereid en verkocht. De deuren van de bakkerij/lunchroom zullen een deel van de tijd open staan voor bedrijven, partners, vrijwilligers en buurtgenoten. Een prachtige kans voor écht contact met elkaar en een waardevolle interactie tussen de meiden en gasten. Blooming Bakery staat ook voor ambitie, en wij willen met onze heerlijke taarten een favoriet adres worden in Capelle en omstreken.

www.bloomingbakery.nl

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden