<p>De heer Uppenkamp. (Foto: Hilde Groenendijk-de Vries)</p>

De heer Uppenkamp. (Foto: Hilde Groenendijk-de Vries)

(Foto: )

Capelse ChristenUnie reikt fruitmand uit voor beste buitensportidee

Capelle - De heer Uppenkamp uit de wijk Schenkel heeft de fruitmand gewonnen die de Capelse ChristenUnie had uitgeloofd voor de actie ‘Meer buitensportmogelijkheden in Capelle aan den IJssel’. 

Mede door COVID-19 is er immers steeds meer behoefte aan mogelijkheden om dichtbij huis op een laagdrempelige manier sportief bezig te zijn. Er kwamen veel reacties binnen, variërend van meer skate-vriendelijke paden tot jeu-de-boulesbanen en speurtochten langs groene tuinen. 

Bij de Kunsthal in Rotterdam werd Hans Uppenkamp geïnspireerd tot zijn idee: benut de ruimtes onder de metrobaan en viaducten om droog te kunnen sporten. Eventueel kunnen boxen geplaatst worden om materialen in op te bergen. Deze soms wat ongezellige plekken nodigen ons uit om er iets nuttigs en moois van te maken. 

Hilde Groenendijk van de Capelse ChristenUnie bracht de fruitmand aan huis bij de winnaar en zal zoals beloofd dit plan en alle andere ingebrachte ideeën en tips overbrengen op het gemeentehuis en bij Welzijn Capelle.

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden