Foto:

Speel-o-theek Berend Botje denkt ook in deze vervelende tijden aan de kinderen!

Capelle - Wist jij dat Speel-o-theek Berend Botje voor 2021 hele toffe actie-aanbiedingen heeft waar je nu gebruik van kunt maken? En dus nu ook voor jouw genoeg redenen om samen te spelen en te delen!

Kom je bijvoorbeeld met een geldige Rotterdampas of Capelse Bibliotheekpas, dan ontvang je € 3,50 korting op het lidmaatschap tot en met 31 december 2021.

Ben je op 29 februari jarig en word je dan niet ouder dan 12 jaar, dan krijgt je op vertoon van een legitimatiebewijs een gratis lidmaatschap tot en met 31 december 2021.

Ouders die noodgedwongen aangesloten zijn bij de Voedselbank, hebben op vertoon van een bewijs, recht op een gratis lidmaatschap plus een jaarlang gratis lenen voor kinderen! Ook dit geldt tot en met 31 december 2021.

Bij Speel-o-theek Berend Botje kan je speelgoed lenen om lekker te spelen. De Speel-o-theek is veilig en vertrouwd, onder gepaste corona voorzorgsmaatregelen, geopend. Je vindt alle informatie, over abonnementen, openingstijden en Berend Botje zelf op de site www.spelenbijberendbotje.nl.

Je vind Speel-o-theek Berend Botje aan de Linie 5b vlakbij WC de terp. Ook als je van ver komt is Berend Botje goed te bereiken. De metro of bus stoppen vlakbij en achter het pand is er een ruime parkeergelegenheid voor auto en fiets. 

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden