Foto:

Meer muziekles in de huiskamers tijdens de lockdown

Capelle - Heb je een gitaar gekocht, gekregen of staat er al tijden één in de hoek en heb jij ook zo’n behoefte aan ontspanning en muziek in huis? Benut de stille lockdownavonden positief en leer bij ons gitaarspelen in de introductieworkshop gitaar voor beginners! Dinsdag 16 maart 20:30 - 22:00 uur vindt deze plaats. Als start kun je al een sprint maken met onze live-stream (online) workshop. Je leert dan gelijk een flink aantal basisvaardigheden zoals het stemmen van je gitaar, hoe je je vingers moet plaatsen, de eerste akkoorden (met song), de eerste tokkels, de eerste ritmes… 

Kortom, het is een vliegende start waarna je gelijk in de snaren kunt. Omdat veel mensen daarna door willen leren (want het is een heerlijk instrument!) hebben we gelijk de optie om ook een korte online cursus bij ons te volgen van vijf lessen. We hebben inmiddels zoveel ervaring opgedaan met het online lesgeven dat we via Zoom geweldig uit de voeten kunnen. Heel veel deelnemers zijn razend enthousiast omdat ze hun huis niet uithoeven maar wel live ontzettend leuke en goede lessen kunnen volgen bij een docent met heel veel ervaring en knowhow.

Daarnaast heeft Zoom ook de mogelijkheden voor muzikanten enorm uitgebouwd en kunnen we in HD-beeld en hele goede audio lesgeven. Een absolute pre volgens docent en gitarist Jur Vermijs van De Gitaaracademie.

Als je je aanmeld krijg je voor de workshop/cursus een mail van ons met daarin alvast wat lesstof en de Zoom-link (met uitleg over hoe je Zoom goed kunt gebruiken). Heb je geen gitaar? Via je lokale muziekwinkel heb je er snel één in huis en natuurlijk kunnen wij je tips geven over welke je het beste kunt kopen. Deze live-stream workshop kost je maar € 24,95 incl. materiaal (excl. gitaar).

Hou ook onze Facebookpagina in de gaten voor handige (gratis) tips en tricks en we hopen dat ook jij snel bij ons gitaar komt leren spelen! Boek snel je deelname via: www.degitaaracademie.nl.

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden