Activiteiten Sportief Capelle voor 8 t/m 12 jarigen in de voorjaarsvakantie


Foto:

Activiteiten Sportief Capelle voor 8 t/m 12 jarigen in de voorjaarsvakantie

Capelle - In de voorjaarsvakantie organiseert Sportief Capelle een tof alternatief programma voor de Capelse Jeugd van 8 t/m 15 jaar. Het leukste van alles is: deelname aan alle activiteiten is gratis!

Natuurlijk is het afhankelijk van het weer, omdat alles alleen buiten kan plaatsvinden. De binnenaccommodaties mogen nu niet worden gebruikt. Twijfel je of een activiteit doorgaat, neem dan ‘s ochtends even contact op met Sportief Capelle via 010 - 258 87 87. Lees ook goed of je je vooraf dient aan te melden, dit kan verschillen per activiteit.

Helaas is besloten om deze activiteiten deze keer niet voor de jongste leeftijden te organiseren, omdat er geen ouders bij de activiteiten ontvangen mogen worden. Zodra het weer kan, worden de kleintjes en hun ouders natuurlijk graag weer verwelkomt. Kijk hiervoor ook af en toe even rond op www.sportiefcapelle.nl. Ouders kunnen uiteraard wel de kinderen afzetten en weer ophalen.

Informatie per activiteit:

Maandag 22 februari

FREERUNNING > Freerunning workshops met professionele begeleiding van United Elements.

Tijd: 13.00-14.00uur @ het freerunpark in Schollebos (of 12.45 verzamelen bij parkeerplaats het pannenkoekenhuis)

HARDLOOPWEDSTRIJD > Verzamelen bij de hoofdingang waarna we gezamenlijk starten. De kinderen rennen 1,5 of 3 km.

Tijd: 15.15-16.30uur @ Sportcomplex Aquapelle, Alkenlaan 85

Dinsdag 23 februari

GRAFITTI > Graffiti workshops ism Graffitipro. Inschrijven voor deze activiteit is verplicht omdat er maar een beperkt aantal plekken zijn. Inschrijven kan via info@sportiefcapelle.nl

Tijd: 13.00-14.00uur @ Fluisterkooi Barckalaan Fascinatio

TIKTOK > Tiktok workshops ism Dansschool On The Move. In deze dansles kunnen we supergave tiktok filmpjes maken, maar ook gewoon lekker dansen!

Tijd: 15.00-16.00uur @ Trapveld Wiekslag

Woensdag 24 februari

ATLETIEK > Atletiek middag georganiseerd ism onze Stagiair Natnael. Natnael doet aan Atletiek in de top en is van plan de olympische spelen te gaan halen. Willen jullie hier kennis mee maken? Kom dan meedoen aan deze try out middag.

Tijd: 14.00-16.00uur @ Cruyff Court Hoeken

Donderdag 25 februari

LEVEND STRATEGO > Levend Stratego is een super tof buiten spel. Het is jagen op anderen, de vlag verdedigen, sluipen en tactisch denken en samenwerken. Het spel leent zich er perfect voor om in een ander thema te gieten door de rangen aan te passen, en is in moeilijkheidsgraad eenvoudig te verhogen of te verlagen.

Tijd: 12.45-14.00uur @ Schollebos (verzamelen parkeerplaats pannenkoekenhuis om 12.45 uur. Kinderen kunnen om 14.00 uur weer opgehaald worden).

KIDS BOOTCAMP > De naam spreekt voor zich! Lekker fit worden op een speelse manier, dat kunnen alle kinderen wel goed gebruiken tijdens deze langdurige lockdown.

Tijd: 15.00-16.00uur @ Trapveld Louvre

Vrijdag 26 februari

VOETBALTOERNOOI > Op de laatste dag is er een voetbaltoernooi. Deze vindt plaats bij v.v. Capelle omdat we daar voldoende afstand kunnen houden tussen alle kinderen. We splitsen de toernooien in twee leeftijdscategorieën; 8 t/m 12 jaar en 12 t/m 15 jaar.

Schrijf je in met je team (6 tot 8 personen) en kom bij aanvangstijd naar v.v.Capelle.

Zorg dat je bij het inschrijven van je team altijd een telefoonnummer erbij noteert van een ouder/verzorger van het team!

12.00-14.00 uur voor 8 t/m 12 jaar

14.30-16.30 uur voor 12 t/m 15 jaar

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden